av: Lena S

För tredje året i rad arrangerades en kort och scrapbook mässa i Tingvallagymnasiets matsal som är en trevlig , ljus lokal i centrala Karlstad. I år fanns det tolv butiker på plats med ett varierat utbud, kul att se dessa lite mindre butikerna och deras sortiment, det är lätt annars att de försvinner när man redan har sina favoriter.


"Hos Pappersarken (längst upp till vänster) fanns det mycket att kika på och hos Inky Wings fanns det massor av stämplar av välja på (längst upp till höger), det tar tid att bläddra i pärmarna och bestämma sig! Vid Mazzarins monter satt Agneta och demade lite av deras sortiment (bild längst ner), jättetrevligt tycker jag då flera butiker annamat samma sak"
Foton av Lena S

En viss populär stämpeltillverkare hade långa köer under hela tiden jag var där och så var det förra året också, även de andra butikerna såg ut att ha en del kunder.


"Kön till hÄnglars monter kändes inte fullt så lång som förra året, men den kanske växte under dagen men helt klart var det den monter som hade längsta köerna."
Foto av Lena S

Det som också är så kul på alla mässor och träffar är att träffa likasinnade, sen tycker jag det är så kul att få se vad alla shoppar, för shoppar gör man mer eller mindre (jag klarade mig med mindre i år). I de flesta montrarna fanns också inspiration att hämta i form av kort, Los och altrade alster vilket jag tycker är jättekul.
Vi stannade inte så länge men detta har blivit en tradition att åka till Karlstad sista helgen i oktober varje år och jag hoppas den kommer att få stanna för det är kul för oss som bor i den här delen av landet att också få åka på mässa inom ett rimligt avstånd.

"När vi kom på lördag förmiddag var det redan många där men nån direkt trängsel känner man inte av, skönt att kunna gå och titta runt i de olika montrarna utan att tvingas boxa sig fram för att se vad butikerna har att erbjuda."
Foto av Lena S

0 kommentarer: