Blinga farsan

on 4 november 2008

av maxell

Nu på söndag är det dags att fira far. Traditionella farsdagspresenter som tobak, choklad, alkoholhaltiga drycker, böcker, kalsonger och slips i all ära. Men, varför inte slå på stort med glitter och glamour till denna man som vi håller så kär?

Det känns bra att inleda denna presentation med Saawans "Äntligen farsdag". Nu på söndag är det äntligen dags. Saawan valde att blinga far med en blingcirkel bestående av röda kärleksfulla blingstenar.


" "Äntligen farsdag" är om min man som förra året missade farsdag med en enda liten ynklig dag! Nu är det i alla fall äntligen hans tur att bli firad och jag ville scrappa den här underbara bilden av honom och vår son på just detta temat."
Layout av Saawan

Henrietta har valt att blinga till ett traditionellt farsdagskort med en glänsande korttext.


"Jag har valt att göra ett traditionellt farsdagskort som för tankarna till förr i tiden då far framställdes som en gemytlig herre som påtade i trädgården!"
Kort av Henrietta

Den moderna pappan blingas med hjälp av stickles. Notera även att den moderna pappan firas med en trendig igelkott.


"Eftersom få säger far i dag kanske man hellre vill ge en hälsning till pappa då det känns lite modernare."
Kort av Henrietta

Glitter är genomgående i Ronjas layout om vinnare. Såväl laget som farsan får ses som vinnare i det här sammanhanget. :) Glittrande löv och glittrande titel gör att det riktigt sprakar om den här layouten.


"Ja, som det står på LO:n så är min pappa ett "troget" Fbk-fan (hockey) ja, det är väl jag osså, men kanske inte visar det lika väl som han med sina tröjor (tror han har tre olika) vilka han alltid har på sig som "fin-tröja" eftersom han inte gillar kostym... typsikt han ;)"
Layout av RonjaS


"Glittrande kärleksfull (löv) närbild"
Foto av RonjaS

Scräpemma bjuder på en något annorlunda tolkning. Hennes layout handlar om mammas pappa, dvs morfar. Hennes blinginslag är också utöver det vanliga. Hon har utöver en metallram med skruvbrads fäst ett blänkande fiskedrag på sin layout.


"Jag valde att göra en layout med barnbarn och morfar. "En stund med morfar" där han delar med sig av ett av sina intressen - fiske. Självklart ska det vara ett fiskedrag på denna layout."
Layout av Scräpemma


"Stämplad titel och skimrande drag"
Foto av Scräpemma

Hur förgyller du far på hans dag? Ladda upp din tolkning i Skrotbokens galleri.

Skrotbokens länkar
Vi firar far på hans egen dag av Bi
Fristajlad fars dag - att hitta scrapskatter i vardagen av Scräpemma
Alternativ farsdagstårta av Bi

0 kommentarer: