God Jul!

on 25 december 2008

av Birgitta/Bi

Från oss alla till er alla, en riktigt GOD JUL!

Nu har julafton redan passerat men julfirandet fortsätter i ytterligare ett par dagar. Inom den anglosaxiska (till exempel USA och Storbrittanien) är det idag som tomten kommer farandes ner genom skortstenen.

Mitt i allt rumstrerande och bland alla julklappssnören finns det förhoppningsvis något utrymme för lite pyssel mellan varven. Våra julklappsstugetips är över för i år, men ett litet extratips från Tiggy vill vi i alla fall bjuda på.Jag har länge velat göra nånting med postit-lappar och häromdagen såg jag ett par roliga tips på Youtube.

Grunden till fram- och baksida är helt vanlig kartong från en papperslåda
jag hade liggandes.

Det blev en liten hållare. Perfekt att ge bort.

Kan varieras i oändlighet!

Post-it Hållare av Tiggy

Beskrivningen av hur du gör denna fina hållare demonstrerar vi inte här eftersom det finns en sådan bra beskrivning på Youtube.
Följ denna länk så hittar du en bra film.

Framöver kommer vi bland annat att visa inspiration till hur vi pysslar julen i form av layouter och annat smått och gott.

Vi önskar er en fortsatt skön helg och får ni tid över till pyssel vill vi som vanligt gärna få vara med och se era alster. Detta sker enklast genom att ni lägger upp era bilder på Flickr, se information till höger.

0 kommentarer: