av Birgitta/Bi

Har du någonsin funderat på vad som skulle hända om flera skapade med samma foto/bild? Här kan vi få reda på det. Vi hoppas på en riktigt stor uppslutning så vi alla kan få glädjen av att se hur lika/olika vi tänkt omkring samma foto/bild.

Vi antar att du som hittat hit är van vid att besöka olika bloggar, forum mm
Det innebär också att du säkerligen har stött på en och annan utmaning där den som håller i utmaningen vill få dig att skapa utifrån ett visst tema, en skiss, olika detaljer som måste eller inte får vara med och så vidare. För alla dess utmaningar gäller att du skapar med det du har av egna bilder/foton utifrån olika kriterier. Här vänder vi på steken. Vår tanke med denna utmaning är att du skapar det du vill och på det sätt du vill men utifrån samma motiv.

Med regelbundna intervall kommer vi att presentera en bild som är nedladdningsbar
Det är sedan upp till dig; som vill anta utmaningen, att fritt skapa utifrån denna bild. Layout, kort, digitalt alster, en hybrid, något altrat eller ja vad helst du kan komma på. Fotot/bilden skall finnas med i/på det du skapar.


Vi skapar från samma - nummer 1
Foto av Bertil Lindgren, Skrotboken

Viktig information
Eftersom bilden är fritt nedladdningsbar gäller att den inte får visas i bloggar och så vidare utan hänvisning till fotograf eller bildägare. Se vår information i samband med bilden. Det är som regel inte heller tillåtet att massproducera eller sälja alster med fotot på utan särskild tillåtelse. Kontakta i så fall den bildägare vi informerat om/länkat till.

Laddar ner bilden gör du enklast genom att högerklicka på bilden och sedan välja alternativet "spara bild som". Välj sedan var på din dator du temporärt vill spara bilden. Alternativt: högerklicka, kopiera genväg och ladda upp i webbarkiv. Glöm inte ta bort bilden igen när du är klar med ditt projekt eller markera vem som är bildägare i din bildinformation.

Ladda upp ditt alster i Skrotbokens Flickr och namnge filen med "nick_samma_nr1". Alternativt skickar du in ditt alster via e-post till Skrotboken. Märk då e-brevet med "Vi skapar samma - nummer 1".

0 kommentarer: