av maxell

Vi kan hitta många skisser runt om på Internet i bloggar och på hemsidor. Det finns också många skisser i tryckt format i tidningar och böcker. Vi på Skrotboken känner att skisser kan vara en bra grund att utgå ifrån i vårt skapande. Vi vet också att många ritar egna skisser. För att uppmuntra detta har vi valt att emellanåt presentera minst ett par skisser som är skapade av våra bloggläsare. Vi är alla sedan välkomna att fritt tolka dessa skisser och skicka in dem för publicering i Skrotboken.

Har du en skiss som du vill dela med dig av för att inspirera andra? Skicka den till Skrotboken. Märk e-brevet med "Läsarskiss". Vi har två ambitioner för skisserna. Varje skiss ska vara möjlig att använda för layouter, kort och alter. Varje skiss ska också inspirera till skapande oavsett vilket format vi skapar i.


Uppladdning av bidrag namnges som "nick_skiss1_okt2008"
Skiss av Alien BlingUppladdning av bidrag namnges som "nick_skiss2_okt2008"
Skiss av Mison

För det första numret bjuder vi själva på två skisser. Alien Bling och Mison har gjort varsin skiss där cirklar är ett gemensamt inslag. Kanske är det julgranskulorna du ser i dessa skisser. Kanske ser du en vargen som ylar åt fullmånen. Använd din fantasi och tillåt dig inspireras till att skapa från dessa skisser. Ladda sedan upp just din tolkning i Skrotbokens Flickr.

0 kommentarer: