Djävlar och bevingade varelser

on 25 oktober 2008

av Evelina/Alien Bling

Smådjävlar och demoner, änglar och älvor. Dessa bevingade varelser tjusar oss med sin flygförmåga och med sina vackra vingar.


"Här har jag använt roströd bas och ett svart papper över med glittrigt spindelnät. Svirlarna är stansade och alla motiv är stämplade, utklippta och målade med distresser. Jag har använt glaze för att få en blank effekt på pumpornas linjer och en del smådetaljer. Jag målade dit lite stickles under vingarna på djävulen."
- Milo


"Jag ville göra ett enkelt halloweenkort i färgerna svart och lila. Hondjävulen är från hÄnglar. Spindlar är ju nästan ett måste så det finns med"
- Henrietta


"Till det här kortet har jag använt svart bas, och ett papper som ser lite spindelnätigt ut över. Spökena och fladdermössen är stämplade, utklippta och målade med distresser. ”Kedjorna” i spökhänderna är ett band som jag tyckte passade bra. Löven är gjorda av chipboard. Jag har använt glaze för att få en glansig lite utstående effekt på fladdermössens ögon."
- Milo


"Jag brukar inte fira Halloween, men gillar färgerna. Därför tog jag dessa färger och plockade ihop dem till ett kort med lite bling, svart spets och glitter. Kanske blev det lite på gränsen till anständigt. Kortet fick bli titellöst- för man vet ju aldrig när behovet av ett sådant kort dyker upp."
- Anki

Skrotbokens länkar
Vi firar Halloween av Alien Bling

0 kommentarer: