Kommer du ihåg sången "Januari börjar året, februari kommer näst ..." En av våra inspiratörer som är född i just oktober har alltid sörjt över hur oktober presenteras i den sången. "men oktober och november och december är så grå." Klart att vädret kan vara grått och trist, men samtidigt är oktober en färgrik månad med alla sina härliga höstfärger!

Ja, nu har hösten kommit på riktigt till vårt avlånga rike. Det tar vi fasta på under hela oktober månad. Oktober kallades förr slaktmånad i Sverige, såddmånad i Danmark och vinmånad i Tyskland. Även detta lämnar sina spår bland månadens alster. Dessutom, med anledning av World Cardmaking Day, som i år infaller idag, 1 oktober, har oktober månad också ett fokus på kort.

Som du kan se blir det en månad fylld av kort, hösten och dess färger samt skörden av vårt arbete, i dubbel betydelse. =) Vi lovar, här händer så mycket framöver att det knappt är lönt att stänga ner sidan mellan varven. =)

Tack och välkommen!
Så här på oktober månads första dag får vi också tacka Pillan för hennes månad som gäst, det har varit väldigt roligt och inspirerande. Vi ser fram emot ett återseende längre fram. =)

Nya gästinspiratörer i oktober
Idag gläder vi oss åt att önska välkommen åter till Carola och TinaStina. Kul att se er båda igen! Vi hälsar också välkommen till två helt nya gästinspiratörer, presentationer publiceras under de kommande dagarna.

Kontakta oss
Vi ser fram emot en fantastisk månad så håll dig ajour med vad som händer här!

Vi påminner om att du alltid är välkommen att höra av dig till oss med tips och idéer. Vill du vara vår gäst eller känner du till någon som du tycker borde vara det? Skicka in en intresseanmälan till Skrotboken.

Samma adress gäller för den som är intresserad av att sponsra Skrotboken och göra reklam för sin verksamhet.

Oktober - du färgglada och kreativa - välkommen!

Skrotbokens länkar
Vi presenterar Carola Vanha/Carola
Vi presenterar Tina Jakobsson/TinaStina

0 kommentarer: