Vi presenterar Lina/Pyssellina

on 3 oktober 2011

Varmt välkommen Lina!


Lina/Pyssellina


Så här kom jag i kontakt med scrapping och kortmakeri: Jag har alltid gillat att pyssla och jag började för några år sen att göra egna smycken. Tror det var i samband med en tävling då man skulle göra ett kort till ett smycke i nån tävling jag kom i kontakt med just scrapbooking och kortmakeri. Tror det kan ha varit 4 år sen.

Mitt bästa scrapminne: Vet inte om jag har något speciellt minne men har fått bra minnen ifrån de träffar jag har varit på. Sen ett annat bra minne var när jag blev tillfrågad om jag ville vara DT på ScrappaLoss-bloggen.

Mitt sämsta scrapminne: Är väl när jag har försökt skapa något men inte får till det alls och bara blir arg och lägger ner att scrappa på ett tag. Som tur är händer inte det så ofta.

När jag kommer över Alladins lampa ska jag passa på att önska mig: När det gäller scrapping hade jag önskat mig att jag fick ett helt rum fullt av alla fina scrapsaker som finns.

Mitt goda råd till alla som skapar: Kör din egen stil oavsett vad andra tycker eller vad som är inne. Du ska gilla och vara stolt över det du gör.

I övrigt vill jag säga ... Jag tror att alla människor behöver en hobby som gör att man kopplar bort vardagen en stund. För mig är scrappingen just en sån hobby. Det kreativa tänkandet kräver att man koncentrerar sig på det man gör. För mig innebär det kreativa inte bara att välja papper och dekorationer som matchar utan att även göra egna dekorationer eller komma på nya sätt att använda saker som finns i hemmet eller som man köper billigt i nåt annat än en pysselaffär. Det gör det personligt.

Länk till min blogg: http://pyssellina.blogspot.com


Det är svårt att säga vad min stil är men denna bilden föreställer en rätt ny stil för mig. Den är rätt rolig och går att förändra i all evighet, nästintill. Har blivit inspirerad av RachO113's filmer på Youtube till denna stilen. För att se mer av min stil, kolla in min blogg.
Kort av Pyssellina

0 kommentarer: