Varmt välkommen Tina!


Tina Jakobsson/ TinaStina


Så här kom jag i kontakt med scrapping och kortmakeri: Hösten 2007 insåg jag att jag saknade en hobby och började fundera på vad jag ville syssla med. Jag har alltid pysslat på ett eller annat vis men aldrig hittat det ultimata pysslet. För att få inspiration kikade jag i Panduros katalog och fastnade under kategorin "Scrapbooking". Sen den dagen är jag fast i hobbyn som har allt det jag letat efter. Jag började surfa runt hos alla duktiga scrappare och lärde mig själv efterhand. Jag började med att göra layouter och kom in på kortmakeriet på våren 2008. Nu gör jag nog mer kort än layouter även om layouter ger mig mer tillfredsställelse att göra.

Mitt bästa scrapminne: Mitt bästa scrapminne är nog min första scrapträff som jag deltog i hösten 2008. Det var en fantastisk upplevelse att träffa så många andra nördar "live" och bara scrappa loss! Så mycket inspiration och glädje som jag upplevde då... ja, det var helt magiskt!

Mitt sämsta scrapminne: Har egentligen inget dåligt scrapminne. I så fall är det nog de gånger jag helt utan inspiration sätter mig och försöker åstadkomma något. Då allt blir tokigt och jag limmar fast alla papper och dekos i fel ordning och måste slänga allt och börja om. Eller kanske de gånger jag egentligen är klar med ett alster men får för mig att göra den där allra sista grejen som visar sig (i mitt eget tycke) sabba alltihop.

När jag kommer över Alladins lampa ska jag passa på att önska mig: Fred på jorden, hälsa och kärlek till alla, ekonomiskt oberoende, att jag springer milen på 45 minuter och att jag får livstids fri tillgång till allt scrapmaterial jag någonsin kommer att behöva :)

Mitt goda råd till alla som skapar: Det finns inget rätt eller fel! Hitta inspiration hos andra skapare och använd det på ditt eget personliga sätt. Man behöver inte köpa en himla massa apparater och mojänger, mycket går att göra med relativt små medel.

I övrigt vill jag säga ... Jag är en positiv realist, ärlig, självkritisk, ironisk, har galghumor och ett stort hjärta. När jag inte scrappar så löptränar jag. Har man och två barn, 17 och 19 år. Bor i villa strax utanför Nyköping men funderar på att flytta till en lägenhet för att få mer fritid.

Länk till min blogg: www.tinastinasscrap.blogspot.com


Denna LO gjorde jag till en utmaning på en scrapträff. Jag vann inte men jag blev jättenöjd själv. Fotot är taget för ca 15 år sedan då min dotter var liten och det är ett riktigt favoritfoto. Vi satt på ett tåg och man kan riktigt se hur hon farit iväg i tankarna. Tyckte att Maja Designs papper passade utmärkt till denna LO i både färg och mönster. Hela LOn representerar nog min stil rätt så bra. Enkla, raka linjer och så lite dekos på det.
Layout av TinaStina

1 kommentarer:

snorsk sa...

Vilket underbart foto!! :-)
Välkommen hit!