En ny månad med nya gästinspiratörer och ordinarie inspiratörer gör entré! Dessutom firar vi National Scrapbooking Day hela månaden lång med flera intressanta gäster.

Tack!
Först ett stort tack till Lillylva som har gästat oss under april månad, vi gläder oss redan åt att snart få ha dig med som gäst igen. Vi tackar också Milaja för din tid som gäst hos oss och hoppas att vi även får möjligheten att se mer av dig framöver. Slutligen ett stort tack till Hellen som har varit både inspiratör och sponsor under den gångna månaden, Tack alla!

Nya fasta inspiratörer i maj
Med stor glädje kan vi välkomna Bollebygdsbo, Cissi och snorsk som gästat oss i april till det fasta inspiratörsteamet, varmt välkomna tjejer.

Ja, ni ser själva vilket härligt gäng och ännu fler blir det ...

Nya gästinspiratörer i maj
Under maj har vi den stora glädjen att kunna presentera hela fem nya gäster, fem härliga kreatörer med bredd i sitt skapande. Under de första dagarna i maj kommer vi att presentera denna månads gästinspiratörer en efter en, jag lovar att ni kommer att gilla vad ni får se.

1a maj firar vi...
... nationella scrapbookingdagen (NSD). Albumföretaget Creative Memories uppmärksammande och firade NSD för första gången 1994 och sedan dess är det en årligt återkommande händelse i USA. Dagen infaller alltid den första lördagen i maj och firas med träffar, croppar, erbjudanden, tävlingar, utlottningar och så vidare. Med tiden har dagen spridit sig till resten av världen. Därför väljer vi att utöka dagen till InterNational Scrapbooking Day.

Med fokus på stil
Skrotboken firar såklart InterNational Scrapbooing Day 2010 - och vi firar hela månaden lång. Under maj månad presenterar vi ett antal blogginlägg som tar upp, går igenom och visar på exempel för olika scrapstilar.


Några smakprov på vad som komma skall...

Till denna genomgång har vi ett stort antal intressanta gäster - såväl nationella som internationella.

Kontakta oss
Vi ser fram emot en fantastisk månad så håll dig ajour med vad som händer här!

Vi påminner om att du alltid är välkommen att höra av dig till oss med tips och idéer. Vill du vara vår gäst eller känner du till någon som du tycker borde vara det? Skicka in en intresseanmälan till Skrotboken.

Samma adress gäller för den som är intresserad av att sponsra Skrotboken och göra reklam för sin verksamhet.

Välkommen till maj månad!

0 kommentarer: