Uppgradering

on 12 oktober 2009

Vi är glada att vi haft så många besök i bloggen under kortveckan.

Alla besök har dock lett till att bandbredden överskreds på vårt bildkonto. På grund av det kunde inga bilder inne på Skrotboken visas och vi valde därför att stänga ner sidan temporärt.

Skrotboken drivs ideellt och för att få obegränsad tillgång av bandbredd krävs det pengar. Hittills har vi klarat oss med de gratislösningar vi har för bloggen. Denna gång gick det inte längre, med bara två dagars marginal kvar så överskreds vår bandbredd.

Vi har under dagen arbetat för att lösa den uppkomna situationen och med hjälp av en privat och anonym sponsring är nu en uppgradering klar.

Vill du eller känner du någon som är villig att sponsra Skrotbokens verksamhet med pengar (till denna typ av uppgraderingar och kostnader), material att skapa med eller vinster till utlottningar med mera? Var snäll kontakta oss via mail: Skrotboken(snabel-a)gmail.com.

Vi hoppas att ingen har behövt bli lidande i sin skapande process över att sidan låg nere och ser fram emot att få ta del av de alster som skapats med inspiration hämtad här inne. Tack också för de mail vi fått under dagen.

Alla pågående utmaningar flyttas självklart framåt i tiden motsvarande den tid sidan har legat nere. Vi återkommer med nya datum.

0 kommentarer: