I den gammelnordiska kalendern kallades mars för vårmånad och även om jag inte är helt övertygad om att de boende längst upp i Sverige håller med om det, så känns det gott att få kalla den för det även idag! Visst kan vi väl ändå skönja fler och fler tecken på att vintern ger vika för våren?

Tack!
Så här på mars månads första dag känns det också bra att få visa tacksamhet och då vill vi särskilt tacka Elisabet N, Essmo och Scraplinda för deras månad som gäster. Vi hoppas få återknyta bekantskapen med er igen framöver.

Nya gästinspiratörer i mars
Idag får vi möjlighet att önska välkommen åter till skaparduon Eva J/Annett som gästade oss i januari senast men även till Chruss som gästade i december. Kul att se er igen! Vi hälsar också välkommen till två nya gästinspiratörer, presentationer publiceras under de kommande dagarna.

Händelserik månad
Liksom föregående månad har vi en fantastisk månad att se fram emot!
Under månaden kommer vi att presentera månadens sponsor Pyssloteket! Vi kommer även att utlysa en sponsrad tävlingar med kanonvinst samt naturligtvis även presentera ett flertal inlägg fulla av inspirerande alster.

Kontakta oss
Vi ser fram emot en fantastisk månad så håll dig ajour med vad som händer här!

Vi påminner om att du alltid är välkommen att höra av dig till oss med tips och idéer. Vill du vara vår gäst eller känner du till någon som du tycker borde vara det? Skicka in en intresseanmälan till Skrotboken.

Samma adress gäller för den som är intresserad av att sponsra Skrotboken och göra reklam för sin verksamhet.

Välkommen till mars månad!

Skrotbokens länkar
Vi presenterar Eva J/mamma0709
Vi presenterar Annett/Ehnberg
Vi presenterar Chruss

0 kommentarer: