Varmt välkommen Christina/Chruss!


Christina Karssson/Chruss


Så här kom jag i kontakt med scrapping och kortmakeri: Det var redan i slutet av 90-talet när jag sprang på en kossastämpel i en butik. Men det stannade där och det gick ett par år - tror det var 2001 eller 2003 som jag igång igen när jag hittade Nalle Puh-stämplar i en pandurokatalog och började goggla på stämplar och hamnade bl a hos InkyWings (min dotter var i den åldern när Nalle Puh var kul). På den tiden hade Lisa en Yahoo-lista där jag kom i kontakt med massor av människor och bomben som fanns inom
mej bara briserade. Sen är det mycket vatten som har runnit i ån och jag har en hel del stämplar vid det här laget.

Mitt bästa scrapminne: När man får beröm för det man gör.

Mitt sämsta scrapminne: Ähhh... det är arkiverat och glömt :-D

När jag kommer över Alladins lampa ska jag passa på att önska mig: En kortmakarträff med Tim Holtz

Mitt goda råd till alla som skapar: LEK! Det tog ett tag innan jag började leka själv och gå utanför ramarna men det blir så bra med spontanitet och "olyckor" som ger ett helt annorlunda resultat, så kasta inte, lägg det åt sidan och ta fram det en annan dag.

I övrigt vill jag säga ... Jag är en glad tant på 25++ med en hel del stämplar och papper och livsnödvändigt krafs. Mamma till en tonåring och gift med en underbar man. Till familjen hör också lite höns, 2 katter och 2 busiga samojeder. Tillbringar tiden med ett arbete, fritiden med pyssel, lite hundutställningar och annat skoj.

Länk till min blogg: http://chruss.blogg.se/


Kortet är ett kort i högen som jag var nöjd med...
Kort av Chruss

0 kommentarer: