Nu är februari månad över och vi kan presentera bidrag och vinnare för tävlingen "Dubbelt krispig vinter" som sponras av Scrapbook etc.

Tävlingen, som pågått under hela februari månad, handlade om att...

... skapa en syrafri dubbellayout med vintertema, minst 1 snöflinga OCH minst 5 foton per uppslag. Notera att ALLA produkter du använder ska vara syrafria.

Vinsten för denna tävling sponsras avsom ger vinnarenett scrappaket till ett värde av cirka 500 kronor + porto.


Till tävlingen presenterades två inspirationsalster under månaden. Länkar till dessa finns sist i inlägget. Här presenterar vi de bidrag som lämnats in till och som deltar i tävlingen. För vart bidrag lämnar juryn en kort text kring alstret ifråga.

Bidrag 1


Syrafri dubbellayout av Linda F

Juryn ser: En cirkelform med söm i mitten håller ihop helheten och balanserar mot de rektangulära fotona i olika storlek. Det klippta fotot är en intressant detalj som förhöjer helheten.


Bidrag 2

Syrafri dubbellayout av Tindela

Juryn ser: En layout med flera passande dekorationer, med ett riktigt vintrigt papper där de blåa och vita färgerna kontrasterar till det röda i fotona.


Bidrag 3


Syrafri dubbellayout av UlricaT

Juryn ser: Ett, för vintertema, icke-traditionellt färgval som framhäver det isande kalla som scrappas. En rund cirkelform, en linje med mönsterpapper och återkommande blomsterkluster håller ihop uppslaget samtidigt som var sida klarar sig bra som enskilda layouter.


Bidrag 4


Syrafri dubbellayout av Ulla L

Juryn ser: En layout som inbjuder till lek i vintertid. Det är tydligt att färgerna i fotona återkommer i valet av såväl papper som fotomattor och samtidigt syns alla foton på uppslaget. Snöeffekterna är extra passande detaljer.


Bidrag 5


Syrafri dubbellayout av Lykta

Ett klassiskt färgval för en vintrig aktivitet - nyåret - där flera viktiga foton finns med på uppslaget. Speciellt noterar vi också de vackert egengjorda snöflingorna och det omfärgade bandet.

Vill du som Lykta göra egna snöstjärnor kikar du sist i inlägget. Där finns en länk som hon hittat till en tutorial för dessa snöstjärnor.


Vi tackar för alla som deltar med sina krispiga vintertolkningar.

Så till det som vi väntat på - vem vinner?

Juryn har lämnat sina röster och sammanräkningen visar att den som vinner vinsten från Scrapbook etc. är
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Bidrag 4


Syrafri dubbellayout av Ulla L

Juryn såg: En layout som inbjuder till lek i vintertid. Det är tydligt att färgerna i fotona återkommer i valet av såväl papper som fotomattor och samtidigt syns alla foton på uppslaget. Snöeffekterna är extra passande detaljer.


GRATTIS!

Kontakta oss på skrotbokeninfo(snabel-a)gmail.com för att meddela din adress för att få din vinst.

Avslutningsvis är en ny tävling för mars månad igång. Länk till denna finns sist i detta inlägg och i den högra högerspalten här i bloggen. Häng på!

Länkar
Scrapbook etc. - Hemsida
Scrapbook etc. - Webbutik

Tutorial - How to make lovely snowflakes av kerli - Tutorial för att göra snöflingor i papper likt de som Lykta har på sin dubbellayout här ovan


Skrotbokens länkar
Vi presenterar februari månads sponsor - Scrapbook etc.
Februari månads tävling - Dubbelt krispig vinter - Tävling under februari månad med sponsrad vinst från Scrapbook etc.
Februari månads sponsor - Inspirationsalster del 1 av Mahlin78- Innehåller alster med sponsormaterial från Scrapbook etc. Alster är inspiration till februari månads tävling
Februari månads sponsor - Inspirationsalster del 2 av maxell - Innehåller alster med sponsormaterial från Scrapbook etc. Alster är inspiration till februari månads tävling
En krispig vinter full av aktiviteter utomhus - Ett inlägg med alster skapade med inspiration från vinter(sport)aktiviter

Mars månads tävling - Glitter och Glamour

2 kommentarer:

snorsk sa...

Fina bidrag allihop! Är imponerad över att ni lyckas få in så många foton och dessutom göra dubblar. Jag har svårt för båda...

Grattis till vinsten Ulla!

Ulla sa...

Jippiiii dansar runt av lycka, hur ska jag kunna sova inatt. Inte ofta jag skickar in till någon tävling (hinner inte), men denna var riktigt kul. Många foton som jag gillar, att det berättar lite mer om LO:n och vinter. Älskar ju vinter.

TACK så hemskt mycket!!