Vi presenterar Eva/mamma0709!

on 3 februari 2010

Varmt välkommen Eva!

Så här kom jag i kontakt med scrapping och kortmakeri: Det var för ca 1 ½ år sedan. Jag träffade en tjej som hade börjat och hon fick in mig på det spåret. Det var mycket tack vare att min son hade fötts då och det skulle vara kul att göra ett album till honom.

Mitt bästa scrapminne: När jag satt hemma hos min bästa vännina och vi satt och scrappade lite olika kort, satt uppe till halv fyra på morgonen för jag var barnfri och kunde hålla på så mycket jag ville.

Mitt sämsta scrapminne: Det är flera tillfällen, framförallt när man sitter och gör en grej för första gången och man har sämsta möjliga ideer. Det är precis som huvudet inte pallar komma på något kreativt.

När jag kommer över Alladins lampa ska jag passa på att önska mig: Scrapbooking grejor för några 1000 lappar så man får precis det man vill ha.

Mitt goda råd till alla som skapar är: Försök att sätta dig och skissa ner det du får en ide om, annars är det svårt att komma ihåg hur det var tänkt.

I övrigt vill jag säga ... att jag tycker det är riktigt kul att pyssla i allmänhet, jag gör "skyddsänglar" av pärlor och vingar. jag broderar för tillfället har jeg ett stramaljprojekt igång, jag gjorde en "blingad" tekula fick iden här och gav till en vän och så scrappar jag riktigt mycket, men man tycker aldrig att man har tillräckligt med grejor för att göra det, särskilt när man sitter och surfar på nätet för att få inspiration :-)

Länk till min blogg: http://evaspysselscrap.blogspot.com


Ask av Eva/mamma0709

2 kommentarer:

Arvet sa...

Det är så roligt att du vill komma tillbaka igen och nu som gäst i en hel månad. =)
Kul att få se mer av vad du har på "lager".

/Birgitta

maxell sa...

Instämmer med Birgitta om att det är härligt att ha dig tillbaka. Välkommen!