av Birgitta/Bi

Idoler - så långt ögat kan nå - i alla fall lagom många för ett minialbum.

I första inlägget med inspirationsalster till månadens tävling skulle det egentligen ha varit med ett minialbum på idoltema. Jag (Bi) drabbades dock av det ena tekniska problemet efter det andra - du vet, datorer som kraschar, skrivare som inte vill skriva ut osv osv.
Nu knappt 14-dagar senare gör vi ett nytt försök. =)
Jag har gjort själva minialbumet men sedan fick Sam vara med och dekorera efter eget tycke och smak - det är trots allt hennes Idol-häfte. =)


Fram och baksida.
Framsidan fick bli lite mer glittrig då glitterfoamen fick bilda bakgrund till KaiserCraft pappret och dekorationerna. Pappret är lagt så att man skall kunna skriva på de rader som blir.
Några av alla läckra dekorationer som fanns med i sponsorspaketet.

Minialbum av Bi/SamGenomgående i hela albumet är att det är ganska rena ytor och få dekorationer men här har Rihanna fått en mycket symbolisk utsmyckning medan söta Selena får nöja sig med lite punchinella. På högersidan skall det komma en dekoration men Sam har inte riktigt bestämt sig för vad ännu. Troligen blir det något med silvertråden som fanns med i paketet.
Minialbum av Bi/SamAtt Pink skulle ha något annat än rosa på sin sida är förstås helt otänkbart! =)
Alexandra Burke har fått ett A gjort av smältplast som dekoration tillsammans med det superglittriga och najsiga silverfärgade bandet.

Minialbum av Bi/SamMiley Cyrus får lite "Country stämmning" med tanke på favoritlåten just nu (med dansen inkluderad) samt sällskap med den första killen som kvalade sig in på top 7 placeringen av soloartister. Oskar Linnros i en mörk look. Pappret med sammetskänsla passar honom och här kommer till sist noterna; äntligen, med in i bilden!
Minialbum av Bi/SamSisten ut av idoler får bli Daniel Adams-Ray, Snook-parter som han är med Oskar.
Bilden till höger visar albumet sett från sidan och där kan man tydligt se alla de små tag- fickorna som kan fyllas med information om artisterna ifråga.

Minialbum av Bi/Sam

Att det blev just 7 idoler beror på att det är så många tags som ryms i själva albumet. Albumet i sig har ytterligare ett uppslag men där tänker Sam skriva annat så det är helt odekorerat "bara" distressat, liksom albumet i övrigt.

Hur jag har gjort själva minialbumet kan du läsa här nedan. Jag har dessutom bigat en kartong som är något större än själva albumdelen och fäst den så att den passar runt albumet, detta för att få en stadigare och mer hållbar pärm.

Glöm nu inte att skapa och skicka in just ditt bidrag till månadens tävling som lyder ...
Inspireras av Melodifestivalen och dess glamour genom att använda någon form av ...

musiknoter OCH glitter

på valfritt alster.

Alla bidrag ska vara nyskapade för denna tävling.

Mer information finner du om du följer länken nedan eller klickar i tävlingsrutan uppe till höger på sidan.
Nedan finner du även länk till tutorial - minialbum.

Länkar
Pysslotektet - Webbutik
Pyssloteket - Nyhetsblogg
Pyssloteket - Inspirationsblogg


Skrotbokens länkar
Tutorial - minialbum av ett papper

Vi presenterar Pysslotektet - månadens sponsor mars 2011
Mars månads tävling " Glitter och glamour" -
Mars månads sponsor - Inspirationsalster del 1 - Innehåller alster med sponsormaterial från Pyssloteket. Alster på tema glitter och glamour/melodifestival som är inspiration till mars månads tävling, del 1
Tutorial - blomma, modell Kalla
Mall - blomma, modell Kalla
Mars månads sponsor - Inspirationsalster del 2 - Innehåller alster med sponsormaterial från Pyssloteket. Alster på tema glitter och glamour som är inspiration till mars månads tävling, del 2
Mall - Damsko - Högklackad damsko, ritad av Bi
Tutorial - damsko med hög klack
Mall - damsko med hög klack

0 kommentarer: