Nu är hösten inne på allvar och nattfrosten har börjat lämna spår i grönskan och bilrutorna kan behöva skrapas på morgonen. Höstfärgerna börja komma i sitt esse.

Tack!
Först så tackar vi Pixelit och Sayurii som har glatt oss med sina alster under september månad. Det har varit kul att ha er med som gäster.

Vi hoppas snart få glädjen att se mer av er båda.

Vi vill också tacka Carola som; efter att ha varit med sedan starten, nu lämnar skaran av fasta inspiratörer på Skrotboken. Till vår stora glädje blir separationen inte lång då Carola snart kommer att gästa oss igen. Tack för din tid som fast inspiratör!

Vi tackar också Tina/Martina Reynolds för hennes tid som fast inspiratör, vi hoppas få se mer även av dig.

Vi säger dock inte bara tack utan också välkommen!

Nya gästinspiratörer i oktober
Under oktober månad gläds vi över att få ta del av inspirerande alster från två nygamla gäster, stensaxochpåse och Pysseltjejen samt en helt ny gäst, Martha. Tre härliga kreatörer. Jag lovar att ni kommer att gilla vad ni får se.

Ny fast inspiratör i oktober
Vi är också väldigt glada över att kunna välkomna en ny fast inspiratör. Det är Lillylva som gästat oss under våren och försommaren som nu blir fast inspiratör.

Ni är alla varmt välkomna!

Kontakta oss
Vi ser fram emot en fantastisk månad så håll dig ajour med vad som händer här!

Vi påminner om att du alltid är välkommen att höra av dig till oss med tips och idéer. Vill du vara vår gäst eller känner du till någon som du tycker borde vara det? Skicka in en intresseanmälan till Skrotboken.

Samma adress gäller för den som är intresserad av att sponsra Skrotboken och göra reklam för sin verksamhet.

Välkommen till oktober månad!

Skrotbokens länkar
Vi presenterar Monica - stensaxochpåse
Vi presenterar Cecilia - Pyssletjejen
Vi presenterar Martha

0 kommentarer: