Vi presenterar Martha

on 1 oktober 2010

Varmt välkommen Martha!


Martha


Så här kom jag i kontakt med scrapping och kortmakeri: Jag har alltid försökt pynta och dekorera kort och paket men jag tror det var 2004 jag för första gången hamnade i en scrapwebshop och såg allt som fanns. Jag tittade och funderade och tittade och funderade i flera veckor innan jag la min första beställning på saker jag trodde skulle räcka i minst ett år... Behöver jag säga att det blev en ny beställning redan när nästa lön kom;)

Mitt bästa scrapminne: Alla gånger jag gått så mycket upp i skapandeprocessen så det känns som tiden stannat. Alla underbara vänner jag träffat genom mitt skapande. Att jag har fått inspirera andra till att skapa.

Mitt sämsta scrapminne: Stunder av prestationsångest innan jag bestämde mig för att slänga allt vad prestationsångest heter dit pepparn växer :)

När jag kommer över Alladins lampa ska jag passa på att önska mig: En stor atelje med möjlighet att breda ut sig med jätteprojekt. Ett neverendingcreditcard... och en grymlans tjock hög med vit orangepeel :)

Mitt goda råd till alla som skapar: Sluta jämföra dig med andra! Det du skapar är unikt! Bejaka din olikhet! Du är världsbäst på att vara du!

I övrigt vill jag säga ... jag alltid är öppen för förslag och nya inspirationskällor... vem vet... du kanske är min nästa musa.

Länk till min blogg: http://pimms.blogg.se


Jag valde denna layout för den representerar min skapandeprocess bra. Jag tycker om att blanda svartvita och färgfoton. Från början var det helt andra papper men jag har plockat om och plockat om och då passade inte dekorationerna jag valt längre så jag fick börja om från början med dom med:) Jag har plockat tryckknappar ur sylådan och en berlock från smyckeslådan. Jag har kladdat med mycket färg och min älskade dymo har fått slita hårt. Fjärilarna är stämplade på canvas som jag hade köpt för att skriva ut foton på. Sen att jag som final la på mitt älskade 3dlack gjorde det till ett underbart skaparminne.
Layout av Martha

3 kommentarer:

Linda sa...

Välkommen! Vilken underbar layout!

Linda Horn sa...

Grattis vännen!!!

Pysseltjejen sa...

superfin layout!!!
Ska bli kul och se hur vi gästisar tolkar utmaningarna denna månad! Ha så kul, det tänker jag ha :)