Vi presenterar "Miss E"

on 5 mars 2010

Varmt välkommen "Kicken"/"Miss E"!


"Kicken"/"Miss E"


Så här kom jag i kontakt med scrapping och kortmakeri: Jag hörde talas om scrapbooking för första gången våren 2007, då min lillasyster var sjukskriven från skolan och min moster tyckte att hon skulle ha något att göra när hon var hemma. Min moster gav henne lite scrapsaker. Vi tittade lite, använde sakerna lite men vi fattade inte grejen riktigt, förrän jag fick lunginflammation i februari 2008 då jag sökte på scrapbooking på google. Det tog inte lång tid tills jag gjorde min första layout och sedan var jag fast. Så min scrapbooking karriär började i Februari 2008, då var jag 12 år gammal.

Mitt bästa scrapminne: Det är svårt att välja bara ett men när jag kom ut ur min scrappa-layout-block, jag hade inte en vanlig scrapblock utan jag scrappade allt utom layouter, var superskönt! Jag ville verkligen inte scrappa en layout, men när jag väl satte mig ner och började, oj så nöjd jag blev och vad skönt det var att vara igång som vanligt igen! :)

Mitt sämsta scrapminne: Hm, häromdagen gjorde jag en layout där jag hade ett bra budskap, bra bild mm, men det blev bara inte bra! Då kännde jag mig verkligen neråt, men det var bara att sätta sig ner och göra en ny layout och låta den förra försvinna ur hjärnan.

När jag kommer över Alladins lampa ska jag passa på att önska mig: Jag är ett stort "blom-fan" och vill bara ha fler och fler blommor på mina layouter, så blommor! Och om det skulle vara utanför scrapbooking, så är det de där vanliga ;) Fred i världen, att jag och syster blir av med våra allergier mm :)

Mitt goda råd till alla som skapar: Att njuta av vår underbara hobby! Om det skulle hända att du gör något du inte blir nöjd med, göm den och lägg inte ner energi på att tänka hur dålig den är, lägg den energin på ett nytt konstverk som du kanske blir jätte nöjd med!

I övrigt vill jag säga ... att jag är en tv-serie galning! Jag älskar serier, särkillt de som handlar om övernaturliga saker! Just nu har jag fastnat för "the vampire diaries" och har tittat igenom hela serien 2 och en halv gång på 5 dagar!

Länk till min blogg: www.pappersbiten.blogg.se


Denna layouten är den som jag gjorde när jag kom ut ur min "scrappa-layout-block" och jag tänkte när jag gjorde den att denna layouten ska jag verkligen lägga ner tid på och bli riktigt nöjd med så att jag kan börja göra layouter igen, och det funkade.
Layout av Miss E

0 kommentarer: