En ny månad med nya gästinspiratörer och nygamla gäst- och ordinarie inspiratörer gör entré!

Tack!
Först ett stort tack till Cecilia/Pysseltjejen som har gästat oss under mars månad, hoppas att vi snart får möjligheten att se mer av dig.

Nygamla gästinspiratörer i april
I april har vi glädjen att få återse Hellen som gästade oss i februari och Johanna/Milaja som gästade oss i januari - ni är båda mycket välkomna tillbaka!
Marie/Lillylva och Dan/OldBoy som kom in i mitten av mars fortsätter att gästa oss även under april.

Vi hoppas också att vi snart får chansen att se lite mer av work_in_progress alster. Hon har ännu inte kunnat vara så aktiv, men snart skall väl en sån där liten "sidogrej" som graviditet och barnafödande vara över! =) Vi kan i alla fall redan nu utlova att vi kommer att få se mer av henne vad det lider.

Nya fasta inspiratörer i april
Med stor glädje kan vi också välkomna Mahlin78 och Miss E som gästat oss i mars till det fasta inspiratörsteamet, varmt välkomna tjejer.

Ja, ni ser själva vilket härligt gäng och ännu fler blir det ...

Nya gästinspiratörer i april
Under april har vi den stora glädjen att kunna presentera tre nya gäster, tre härliga kreatörer. Vi har fått lite smakprov redan under slutet av mars från två av dem i våra inspirationsinlägg inför påsken. Nu i april kommer vi äntligen att få se ännu mer av dem alla. Under de första dagarna i april kommer vi att presentera april månads gästinspiratörer en efter en.

Sponsor i april
Nytt under april månad är att Skrotboken har en sponsor för månaden.

Denna månadens sponsor är ett för Skrotbokens läsare bekant namn. Det är nämligen ingen mindre än vår, för andra månaden, gästande Hellen. Hellen får nu chansen att inte bara presentera sig som kreatör utan även som business woman och ägare av Scrapmoment.com. Gör ett besök i såväl butiken som i butikens blogg (se länkar under bilden nedan). Det är garanterat värt det eftersom där finns material som är något annorlunda. Det är roliga dekorationer, charms, lekfulla band med mera.


Vi kommer att få se mer av de härliga kit Hellen har sponsrat med framöver.

Kontakta oss
Vi ser fram emot en fantastisk månad så håll dig ajour med vad som händer här!

Vi påminner om att du alltid är välkommen att höra av dig till oss med tips och idéer. Vill du vara vår gäst eller känner du till någon som du tycker borde vara det? Skicka in en intresseanmälan till Skrotboken.

Samma adress gäller för den som är intresserad av att sponsra Skrotboken och göra reklam för sin verksamhet.

Välkommen till april månad!

0 kommentarer: