Varmt välkommen Sara!


Sara Pettersson/snorsk


Så här kom jag i kontakt med scrapping och kortmakeri: När jag var mammaledig med dottern hösten -05 började jag bli nyfiken på scrapbooking. Surfade runt i olika bloggar och butiker och spanade. I januari-06 blev jag medbjuden av en bekant på någon miniträff och därmed var fröet sått... Jag är ohjälpligt fast i träsket (fast jag har såklart ingen som helst lust att bli botad!).

Mitt bästa scrapminne: Alla de träffar jag och mina kära vänner i Linköpingscrap hittills ordnat två gånger per år är underbara minnen. Det är så inspirerande att få sitta med likasinnade i två hela dagar! Blir alltid upptankad på inspiration som räcker lääänge!

Mitt sämsta scrapminne: Kan man ha dåliga scrapminnen? Kom plötsligt att tänka på en LO jag gjorde för några år sedan som jag var så himla nöjd med. När jag kom hem från jobbet en kväll hade dottern fått fatt i en grön och en röd penna och lagt till lite på den... Då blev jag lite ledsen faktiskt!

När jag kommer över Alladins lampa ska jag passa på att önska mig: fri shopping i favvobutiken!

Mitt goda råd till alla som skapar: Skapa för dig själv och din familj! Det gör inte så himla mycket om inte allt blir perfekt, du har iallafall bevarat dina minnen på ett högst personligt sätt! Det viktigaste är att ha roligt!

I övrigt vill jag säga ... Jag är så himla glad att har funnit denna fantastiska hobby. För första gången i mitt liv tror jag mig ha hittat något jag vill hålla på med jämt. Jag älskar utmaningar och tycker att det ska bli jätteroligt att få vara med här och förhoppningsvis inspirera er att skapa!

Länk till min blogg: http://snorsk.blogg.se

2 kommentarer:

maxell sa...

Välkommen! Gillade att läsa din presentation. Jordnära och glad. Å fantastiskt att du känner att du nog vill hålla på att skapa i evighet. Tänk att hitta så rätt!

Lilla07an sa...

Tack för inlägget i min blogg. Så roligt att få feedback på det man skapar. Första gången jag tittar in här. Jättefin sida! Får ta å göra nån av era utmaningar, tror jag. /M