Vi låter månadens sponsor Hellen Söderberg berätta lite mer om sig själv och sin butik Scrapmoment.com


Hellen Söderberg


Först - en allmän presentation av din butik i några meningar
Scrapmoment.com är butiken som förser scrappare, kortmakare och andra kreativa själar med det där lilla extra som sätter pricken över i:et. Här erbjuds dom finaste, vackraste, coolaste och mest fantastiska grejerna som jag hittar här på Taiwan. Många av sakerna är snudd på unika - som man inte hittar i någon annan scrapbookingbutik.

Hur kom det sig att du startade butiken och hur länge har du haft din butik?
Jag bestämde mig för att starta web-butiken Scrapmoment.com eftersom jag, som den inbitna scrappare och kortmakare jag är, ständigt fick frågan vart jag köpte mina fina och annorlunda tillbehör ifrån. Jag är född och uppvuxen i Stockholm men bor sedan flera år tillbaka i Taipei, Taiwan. Här stöter jag ständigt på nya fina, annorlunda och roliga tillbehör till mina album och kort, ofta saker som jag inte sett någon annanstans tidigare.

Via butiken kan jag nu dela med mig till andra likasinnade som också är på jakt efter nya och spännande saker till sina alster. Som butiksägare är jag ganska färsk. Jag startade butiken för precis ett år sedan något vi självklart firar stort just nu i butiken, på bloggen och i vår Facebookgrupp "Friends of scrapmoment.com". Nu ser jag fram emot ännu år tillsammans med alla kreativa själar där ute!

Vad gör din butik speciell?
Hos Scrapmoment.com kan du som sagt hitta saker som du kanske inte hittar någon annanstans. Och gör du det är vi många gånger billigare än andra butiker. Vi har fått positiv feeedback från våra kunder då de flesta av våra varor säljs som styckvaror och/eller i småförpackningar. Du behöver alltså inte köpa på dig flera exemplar av en vara än det du verkligen behöver utan kan istället lägga pengarna på att bredda ditt scrapförråd med en massa andra härliga produkter att skapa med.

Scrapmoment.com är också en av få butiker där ute som säljer underbara journalingkort i söta askar. Dessutom erbjuder vi också varje månad ett månadskit, med punchar och andra tillbehör, till ett fantastiskt fördelaktigt pris!

Hur länge har du själv scrappat eller skapat och vad föredrar du att skapa?
Jag började scrappa för drygt 6 år sedan... ungefär. Min man och jag reste ganska mycket och jag började samla på mig minnen till min dotter då hon var alldeles för liten för att själv kunna komma ihåg något.

Jag verkligen älskar att sätta mig ner i mitt scraprum och göra layouter och kort. (Har provat att altra men ser mig fortfarande som en nybörjare på det området.) Nu, ett barn till och en hel del flygbiljetter senare, har jag samlat på mig så mycket material att det säkert skulle räcka för en livstid. Men det hindrar inte mig från att fortsätta samla på mig ännu fler. Något som jag vet att jag inte är ensam om!

Vilken är din favoritprodukt när du skapar?
Min, eller jag kanske skulle säga, mina favoritprodukter när jag skapar är blommor och band! Det är ju så svårt att lista bara en... Det är sällan jag skapar något utan det ena eller det andra. Jag har på senare år också förälskat mig i pärlor och bling så det blir nog en delad första plats för alla fyra är jag rädd. (Skrotbokens kommentar: Visst är det svårt att lista bara en favorit...)

Om jag får ge ett råd till alla som skapar skulle det vara...
Ha kul! Det är ju ändå det det hela går ut på! ;o)


scrapmoment.com - sponsor i april 2010


Länkar
Scrapmoments webbutik
Scrapmoments blogg


Skrotbokens länkar
Mjölk är livet - Innehåller en layout av Samara med sponsormaterial från Scrapmoment
April månads sponsor - del 1
April månads sponsor - del 2

0 kommentarer: