Varmt välkommen Johanna!

Johanna har vi träffat redan i januari men nu gläder hon oss med ännu en månads gästande och eftersom presentationen i januari var lite kortfattad tar vi chansen att "rätta till" det nu.


Johanna/milaja

Så här kom jag i kontakt med scrapping och kortmakeri: Första gången jag pysslade var jag arbetslös och behövde en hobby, jag beställde ett startpaket för smycken från slöjddetaljer och registrerade mig på ett pysselforum. Där kom jag i kontakt med alla möjliga typer av pyssel men det tog ganska lång tid innan jag började ens snegla åt papperspysslet.

Mitt bästa scrapminne: Det bästa med alla typer av pysslande är nog när allting faller på plats och man ser hur det passar ihop

Mitt sämsta scrapminne: måste vara när jag någon gång har skurit mig på ett papper och blodat ner mitt verk.

När jag kommer över Alladins lampa ska jag passa på att önska mig: mer ordningssinne, affärssinne och handlinskraft (förutsatt att jag inte får ta itu med hungersnöd, cancer, krig o.s.v)

Mitt goda råd till alla som skapar: Om jag får ge ett enda råd till alla som skapar så blir det att våga låta det bli fult, det går alltid att få tag på nytt papper om man har förstört det man höll på med.

I övrigt vill jag säga ... Det finns väl inte så mycket att tillägga egentligen ...

Länk till min blogg: http://envanligtristsida.blogg.se/


Det alster som jag valde att ha med är ganska gammalt men det representerar ganska väl hur jag går till väga. Min syster gav mig en jättebred penna, jag satt och klottrade och en av de saker jag ritade var figuren som är med på skylten. Jag ville använda den till något och kom fram till att jag nog ville byta ut min "ingen reklam-skylt"
Layout av Johanna/milaja

3 kommentarer:

maxell sa...

Först: Mycket välkommen tillbaka!

Sedan: Klockrent! Så sant det du säger. Att våga göra fult. Själv fegar jag nog ur när jag brukar säga att det finns inget som är fult... ;) Å din göbbe är allt annat än ful! Så det så!

Sist: Klart vi - efter bästa förmåga - ska ta itu med ALLA de sakerna som du nämner. Alla är viktiga!

johanna sa...

Tack :-)

Jag gillar faktiskt också min groda (eller vad det är). Framförallt gillar jag att den faktiskt var mer effektiv än min tidigare "ingen reklam-skylt"

jossan sa...

Haha fin blogg :) Gillar din design;) Kolla gärna in min! Ha de bra! Förresten GLAD PÅSK på dig ;)