av Samara

Jag fick ett härligt paket från månadens sponsor, saker som passade mig jättebra och fick mig att tänka på vintagebilder.


scrapmoment.com - sponsor i april 2010


Vi börjar med ett par bilder på allt roligt som fanns paketet som jag fick hem.


Vackra vita dekorationer
Foto av SamaraDet var flera söta små journalingrutor med som passar till bilder från asien eller bilder från min barndom, tyvärr hann jag inte scrappa dem just nu.
Foto av Samara

De vita dekorationerna passar mycket bra till bröllopsbilder, bandet med pärlor i olika storlekar var nåt helt nytt för mig, det får mig att tänka på diadem eller dekorationer på en brudklänning.


Den här bilden på min pappas kusin och hennes man behövde pastelliga färger kände jag. Jag klippte en remsa med blommor från ett papper och satte ett rosaprickigt papper som fotomatta.
En chipboarddekoration med blommor och några brads som prickar i rubriken fick sätta lite färg mot de annars lugna och stilrena dekorationerna.
Alla andra dekorationer och det prickiga bandet kommer från Scrapmoment.

Layout av Samara

Med detta sponsorpaket fick jag möjligheten att testa material som var helt nya för mig. Beltloop är nåt jag aldrig använt förr, men det kändes som att den verkligen förhöjer layouten, jag vill gärna köpa fler och använda.


Till det här fotot på min farmors syster och hennes väninna ville jag också ha pastellfärger, men lite mer fart och lekfullhet, så det prickiga papperet blev perfekt.
Jag använde fjärilar, halvpärlor, band och beltloop (dekorationen som bandet går igenom ) från Scrapmoment och fyllde på med stickers, blommor och en chipboard.

Layout av Samara

Jag har gjort några kort också,det är alltid bra att ha hemma om jag plötsligt kommer på att jag glömt någons födelsedag.
De läckra banden från Scrapmoment passar både till vintagestämpeln med en bil, och de mer mer lekfulla stämplarna.


Kort av SamaraKort av SamaraKort av Samara


Tack
Avslutningsvis vill jag tacka för att jag fick möjligheten att skapa med detta härligt vita dekorationskit.

Länkar
Scrapmoments webbutik
Scrapmoments blogg


Skrotbokens länkar
Mjölk är livet - Innehåller en layout av Samara med sponsormaterial från Scrapmoment
April månads sponsor - del 1

2 kommentarer:

Kicken/Miss E sa...

Vad mycket fint du har gjort samara! Korten är jätte söta! :D

Scrapmoment Hellen sa...

Vad kul att se vad du hittade på med sakerna från butiken! Välkommen att lägga upp dina alster på i vårt Fcaebook album! Du hittar oss på Friends of Scrapmoment.com.

//Hellen