"Vintermånad" kallades November för, förr i tiden. Det är inte svårt att förstå varför! Frostnätterna har kommit för att stanna och dagarna blir allt kortare.

Mitt i mörkret finns det dock många ljuspunkter och vi kommer att beröra flera av dem under månaden som kommer. Förutom att lutfisken bör läggas i blöt nu, kommer vi att på olika sätt aktualisera jul- och jultök men även uppmärksamma några av alla de helger som november bjuder på. Det firas många stora helger under månaden - allt från Tacksägelse, Alla Helgon och så vidare fram till 1 Advent.

Tack och välkommen!
Så här på november månads första dag vill vi tacka Anna Ö, Carola, Tinastina och Pyssellina för deras månad som gäster, men inte bara det, vi kan dessutom glädjande nog välkomna Pyssellina in i skaran av fasta inspiratörer sååå ... Välkomna in i gänget, Pyssellina!

Nya gästinspiratörer i månad
Idag får vi möjlighet att önska välkommen åter till Milaja och Veronica T. Kul att se er igen!

Kontakta oss
Vi ser fram emot en fantastisk månad så håll dig ajour med vad som händer här!

Vi påminner om att du alltid är välkommen att höra av dig till oss med tips och idéer. Vill du vara vår gäst eller känner du till någon som du tycker borde vara det? Skicka in en intresseanmälan till Skrotboken.

Samma adress gäller för den som är intresserad av att sponsra Skrotboken och göra reklam för sin verksamhet.

Välkommen till november månad!

Skrotbokens länkar
Vi presenterar Johanna/Milaja
Vi presenterar Veronica Tingvall

0 kommentarer: