Varmt välkommen Veronica!


Veronica Tingvall


Så här kom jag i kontakt med scrapping och kortmakeri: Jag har alltid gillat att pyssla och har dekorerat mina album sedan jag var liten. Min mamma gjorde jättefina album med tidningsutklipp, text och foton när jag var liten så jag var nog inspirerad av henne. Jag har scrappat "på riktigt" i ca två år.

Mitt bästa scrapminne: Kvällar då inspirationen flödar och jag kan vara helt fokuserad på skapandet utan att distraheras av stress och måsten.

Mitt sämsta scrapminne: Oj vad svårt, det måste vara de där kvällarna jag har suttit och bråkat med en layout som inte blir bra i timmar, dessa hamnar nästan alltid i papperskorgen och då känner jag mig så irriterad och arg över att jag inte gav upp och började om tidigare.

När jag kommer över Alladins lampa ska jag passa på att önska mig: Svårt att svara på en sådan fråga utan att svara sånt som fred på jorden eller mat till alla men jag antar att det ska vara pysselrelaterat och då blir det ju lättare. Det måste vara att ha fri tillgång till alla scrapgrejer jag vill ha utan att hamna i tv-programmet lyxfällan :-)

Mitt goda råd till alla som skapar: VÅGA! våga prova, våga leka och våga följa din egen inspiration.

I övrigt vill jag säga ... att jag är 28 år, bor i Linköping med min sambo David. Jag älskar att skapa på alla sätt och vis och är alltid ivrig att lära mig nya tekniker även om jag också blir väldigt frustrerad när jag inte lär mig på en gång.

Länk till min blogg: http://ulligagulligasaker.blogspot.com/


Trots att jag gör mest scrapbooking layouter så har jag bifogat en bild på min första mixed media canvas. Den representerar mitt skapande på många sätt:
-Jag älskar klara färger
-Jag gillar att leka och följa min inspiration
-Jag gillar detaljer men vill ändå hålla det ganska enkelt
-Jag älskar att lära mig (och prova)nya tekniker
-Jag älskar träd, fåglar och fjärilar

Canvas av Veronica

4 kommentarer:

NHL sa...

Superläcker canvas!

Anonym sa...

Kul!! Grattis Veronica!

snorsk sa...

Hej och välkommen hit!! Gillar din canvas mycket! Färgerna är underbara och trädet är superläckert, verkligen inspirerande!

//Sara

Mahlin78 sa...

Varmt välkommen hit :-)