Välkommen luriga April

on 1 april 2011

Idag är det första april och det är ok att luras för en dag, men tro mig jag luras inte när jag utlovar en fantastisk månad med Skrotboken!

Tack och välkommen!
Så här på april månads första dag vill vi först av allt tacka Tinastina för din månad som gäst och ser samtidigt fram emot oktober då vi får glädjen att "träffas" igen. Vi tackar naturligtvis även Eva och Annett för deras månad som gäster och hoppas att vi ses igen riktigt snart. =)

Nya gästinspiratörer i april
Idag får vi möjlighet att önska välkommen åter till Carola. Kul att se dig igen! Vi hälsar också välkommen till en ny gästinspiratör, Alex, presentation publiceras senare under dagen!

Flera nyheter ...
Vi har som sagts i ingressen mycket att se fram emot under april. Nya gäster, en allt mer annalkande vår med sol och begynnande värme, påsk, en ny månadens sponsor, ny månadstävling med superfin vinst och så vidare, och så vidare. Dessutom har vi massor av fina inlägg med inspirerande alster på gång och som om det inte räckte med det så har vi tack vare generösa Ilona på SkaparLusten ett erbjudande utöver det vanliga!

Rabattkod
För dig som följer och läser Skrotboken erbjuds under april månad en rabatt med hela 10% på dina inköp hos SkaparLusten!
Vid beställning uppges rabattkod "Skrot11" (utan citationstecken) då kommer de 10% att dras av automatiskt. Erbjudandet gäller hela april månad.
Stort tack till Ilona för denna generositet.

Kontakta oss
Vi ser fram emot en fantastisk månad så håll dig ajour med vad som händer här!

Vi påminner om att du alltid är välkommen att höra av dig till oss med tips och idéer. Vill du vara vår gäst eller känner du till någon som du tycker borde vara det? Skicka in en intresseanmälan till Skrotboken.

Samma adress gäller för den som är intresserad av att sponsra Skrotboken och göra reklam för sin verksamhet.

Välkommen till april månad!

Skrotbokens länkar
Vi presenterar Carola

1 kommentarer:

Mahlin78 sa...

Så generöst av Ilona att ge oss rabatt! Stort tack för det! Får ta och spana in webbutiken nån dag helt klart :-)