av Mahlin78

I detta inlägg gör vi en uppföljning för vecka 13-16 i vår årslånga serie Mini Art Journaling.

Mer information om denna serie finner du genom att följa länken nedan.

Under dessa fyra veckorna har vi jobbat utifrån orden positivt, njuta, vårkänslor och acceptera.

Vi har alla tolkat orden på olika vis, dels genom formatet på våra kort men även beroende på ordets betydelse för oss. Hur du väljer att tolka orden och i vilket format är upp till dig. Varje vecka har vi haft hjälp av "Mr Linky" att hålla ordning på de olika bidragen till vår Mini Art Journal serie.

Undrar du över något rörande Mini Art Journaling finns mer information i bloggen följ länk nedan eller i Skrotbokens forum (länkar finns även i högermarginalen).

Nedan följer exempel från några av Skrotbokens fasta inspiratörer från de olika veckorna.


Först ut för vecka 13 är Pippin som med sitt kort påminner oss alla om att livet blir så mycket lättare om man kan tänka positivt.
Mini Art Journal vecka 13 av PippinNäst ut är Snorsk som påminner sig själv om att försöka se positivt på saker och ting, istället för att alltid se det värsta tänkbara scenariot!
Mini Art Journal vecka 13 av SnorskPippin sätter ord på det vi alla så väl vet, men ändå glömmer bort - att det är en svårt konst att njuta av varje ögonblick!
Mini Art Journal vecka 14 av PippinSnorsk längtar efter sommaren och värmen, och den tiden på året då man bara kan gå rakt ut genom dörren, utan att bylsa på sig en massa kläder. Snart är vi faktiskt där, om inte redan....
Mini Art Journal vecka 14 av SnorskVecka 15 var ordet Vårkänslor och Mahlin78 längtar även hon efter att få slippa vinterjackan och mössan, men även att få grilla och fixa i ordning ytterkrukorna!
Mini Art Journal vecka 15 av Mahlin78Snorsk bidrag till vecka 15 sprider i sig massor med vårkänslor!
Mini Art Journal vecka 15 av SnorskOrdet för vecka 16 var klurigt - acceptera. Inte helt självklart vad som ska stå på baksidan, men för Mahlin78 blev det en påminnelse om att acceptera livets gilla gång och vad det för med sig, på alla plan!
Mini Art Journal vecka 16 av Mahlin78

Har du precis hittat hit till oss och detta tema, behöver du absolut inte känna någon panik kring att du missat något. Här skapar du i din egna takt och bara de veckor du känner att ordet passar dig. Vill du lägga upp en länk till ditt alster för en tidigare vecka hittar du länkar längst ner i detta inlägg.

Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att maila oss, se nedan, eller hälsa på oss i vårt forum, länk dit finns i högermarinalen.
Lycka till!

Skrotbokens länkar
Mini Art Journaling av Mahlin78 och maxell
Uppföljning vecka 1-4 av Mahlin78
Uppföljning vecka 5-8 av Mahlin78
Uppföljning vecka 9-12 av Mahlin78

Ord vecka 1 av Mahlin78
Ord vecka 2 av Mahlin78
Ord vecka 3 av Mahlin78
Ord vecka 4 av Mahlin78
Ord vecka 5 av Mahlin78
Ord vecka 6 av Mahlin78
Ord vecka 7 av Mahlin78
Ord vecka 8 av Mahlin78
Ord vecka 8 av Mahlin78
Ord vecka 9 av Mahlin78
Ord vecka 10 av Mahlin78
Ord vecka 11 av Mahlin78
Ord vecka 12 av Mahlin78
Ord vecka 13 av Mahlin78
Ord vecka 14 av Mahlin78
Ord vecka 15 av Mahlin78
Ord vecka 16 av Mahlin78Skrotbokens mail om du vill nå oss antingen med ditt alster eller sponsring av något slag.

1 kommentarer:

Arvet sa...

Snyggt jobbat! Själv är jag visst klar med ord nummer 4!!!
Tur att man kan jobba i sin egen takt - önskar bara att min var något lite raskare just för tillfället! Hade varit skönt att vara i takt med resten. Jag är imponerad över hur duktiga ni är!