En ny månad med nya gästinspiratörer och ordinarie inspiratörer gör entré!

Tack!
Först ett stort tack till Monica A som har gästat oss under maj månad, vi gläder oss redan nu åt att snart få ha dig med som gäst igen.

Vi vill också tacka Metal_Minish som nu lämnar skaran av fasta inpiratörer på Skrotboken. Metal_Minish som varit med sedan början, hösten 2008, kommer att behöva lägga än mer tid på studier med mera och då räcker inte tiden riktigt till. Vi kommer dock att gästas av henne ännu ett par gånger framöver.

Tack alla!

Nya fasta inspiratörer i juni
Vår skara växer och det är med stolthet och stor glädje vi kan välkomna Milo Lilja, MiaPuh, Dolores och Mysmumlan som gästat oss i maj till det fasta inspiratörsteamet, varmt välkomna tjejer.

Ja, ni ser själva vilket härligt gäng och ännu fler blir det ...

Nya gästinspiratörer i juni
Under juni gläds vi över att få ta del av inspirerande alster från fyra nya gäster, fyra härliga kreatörer med bredd inte bara i sitt skapande utan även i åldersfördelning och var på jorden de befinner sig. Presentationerna kommer som vanligt nu i början av månaden. Jag lovar att ni kommer att gilla vad ni får se.
Välkommen tillbaka säger vi även till Lillylva som åter är gästinspiratör.

Kontakta oss
Vi ser fram emot en fantastisk månad så håll dig ajour med vad som händer här!

Vi påminner om att du alltid är välkommen att höra av dig till oss med tips och idéer. Vill du vara vår gäst eller känner du till någon som du tycker borde vara det? Skicka in en intresseanmälan till Skrotboken.

Samma adress gäller för den som är intresserad av att sponsra Skrotboken och göra reklam för sin verksamhet.

Välkommen till juni månad!

0 kommentarer: