Vi presenterar Janniche

on 1 juni 2010

Varmt välkommen Janniche!


Janniche


Så här kom jag i kontakt med scrapping och kortmakeri: Jeg begynte med scrapping i 2007, etter at jeg fikk noen blader av min svigrinne. Jeg hadde en egen notat bok den gangen minns jag. Jag tegnet skisser og skrev opp alle de merkelige ordene som stod der som jeg ikke hadde noen aning om hva betydde. Så jeg laget meg en ordliste så jeg hang med på hva som mentes i bladene.
Ettersom jag er glad i å ta bilder og hadde opp til 170 bilder av samme situasjon…var det vanskelig å plukke ut et par og sette sammen en layout. Derfor har jeg ofte flere bilder på mine LO.
Så har jeg vært nysgjerring på kortlagning… men tenkte at om jeg begynner med det blir det sikkert bare kortlaging – og det stemte… ikke ofte jeg lager layout nå mer. Høsten 2009 laget jeg mitt første kort.
Iselinn Sofie og jeg var på høstmarked og skulle kjøpe grønnsaker – men kom hjem med 10 kort isteden haha.
Det var Marianne (http://mariannespapir.blogspot.com/) som solgte kortene – og etter det var det full fart med kortlaging på oss.

Mitt bästa scrapminne: Det jeg husker best er de første gangene jeg scrappet. Iselinn ville være med og det eneste hun fikk gjøre var og splitte bradsen på baksiden av papiret haha. Det helt supert!!!

Mitt sämsta scrapminne: Ja… det må være en av de gangene Lars-Magunus har dratt ut all tape på rullene, tømt ut embossing pulver, tømt blomster og annet stasj som jeg hadde brukt evigheter på å sortere.

När jag kommer över Alladins lampa ska jag passa på att önska mig: Ja det er ikke vanskelig å vite!
Det er en Cuttlebug eller Epic Six + masse spellbinder rammer!!!!!! Jeg har ingen maskin – men jeg blir jo 40 år 15 juni – så jeg drøøøøøøøøøøømmer …

Mitt goda råd till alla som skapar: Ikke tenk så mye på om du skal gjøre sånn eller sånn! Gjør som du vil. Alt er lov!!
De utroligste farger passer sammen – som aldri har tenkt på før.
Det viktigste er at du kooooooooser deg med hobbyen din!

I övrigt vill jag säga ... Det fungerer også som terapi for meg. Vår sønn på 4 år er autist og har ADHD så vi har en heftig hverdag. Det eneste som får meg til å slappe 100 % av er faktisk å sette meg ned med kortlagingen. Da flytter jeg forkuset totalt bort fra alt annet og hodet fylles med en himmelsk avkobling! =)

Länk till min blogg: http://jannichesscrappogkort.blogspot.com/


Denne LO betyder mycke for meg ettersom vår sønn inte ville sitte på armen innan han va ca 2 år. Efter som han är autist va det svårt at få kontakt med hannom, men når han ville upp på armen åpnet det seg en ny värld av nærhet og samspill for oss.

Denne LO handler om kjärleken jag har til hannom og at jag elsker alt ved han – even om det jättejobbigt i bland – så er han ju verdens snilleste og gulligaste lille kille =)

Ville ha dig redan innan jag visste att du var på väg.
♥ ♥ ♥ Älskade dig redan innan du var född.
Älskade dig ännu mer när jag såg dig!
Såg ditt ansikte och blev förälskad. ♥
Jag skulle ge mitt liv för din skull.
Du är livets under! ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Layout av Janniche

1 kommentarer:

Anonym sa...

Välkommen till Skrotboken, blir spännande att se vad du har att bjuda på för alster! =)

Kram Ulrica "Mysmumlan"