Vi presenterar Åsa/Spacegirl

on 2 december 2011

Varmt välkommen Åsa!


Åsa aka Spacegirl


Så här kom jag i kontakt med scrapping och kortmakeri: Jag vet inte exakt när jag började göra kort men det är ganska många år sedan. Jag har alltid varit kreativ. Jag har länge gjort smycken, sen blev det kortmakeri och decos som sen flöt över i scrapbooking och nu håller jag på med allt :-)

Mitt bästa scrapminne: Jag njuter när jag skapar, det är en oerhört positiv process. Så jag njuter alltid när jag scrappar, att få bli gästinspiratör i Skrotboken, en blogg jag läst och inspirerats av länge är ett väldigt positivt scrapminne!

Mitt sämsta scrapminne: Det kan vara när pipen på en tub med pearlmaker åkte ut med raketfart till följd att jag, mina kläder, mitt scrapbord, tapeten osv blev grönprickig. Det var ingen trevlig upplevelse.

När jag kommer över Alladins lampa ska jag passa på att önska mig: Att min lust att skapa aldrig försvinner.

Mitt goda råd till alla som skapar: Våga släppa lite på kontrollen. Blir det inte som du tänkt dig så kan du alltid göra om eller ändra.

I övrigt vill jag säga ... Jag är 34 år. När jag inte skapar tycker jag om att läsa, lyssna på musik, surfa på Internet, baka och jag älskar färg. Jjag har en speciell kärlek till rosa och lila men försöker skapa i alla färger.

Länk till min blogg: http://spacegirl.blogg.se


Fågelholken som jag altrat tycker jag otroligt mycket om. Jag är så nöjd med den och jag blir glad när jag tittar på den.
Altrad fågelholk av Spacegirl

3 kommentarer:

Emo sa...

Så söt fågelholk. Klart att du är glad för den.

maxell sa...

Kul att få veta lite mer om dig och härligt kul att du vill vara med. Välkommen!

Spacegirl sa...

Tusen tack - det är så kul att vara med :-)