Välkommen september!

on 1 september 2011

Tänka sig, redan September! Den första höstmånaden är här och nog känns det i luften att hösten är på väg.

Träden har så smått börjat skifta färg och det börjar bli bråda dagar för att få färdigt "sommarprojekten" vare sig det gäller bygg- eller trädgårdsarbete. Sommarstugor och båtar med mera görs redo för vintern. Allt är dock inte avslut - med mörkare kvällar och mer inomhusvistelse blir det förhoppningsvis också mer pysseltid. Här pysslas det som vanligt för fullt och efter den lite lata sommaren ökar vi nu åter inläggstätheten något för att i oktober nå fullt crescendo!

Tack och välkommen!
Så här på september månads första dag får vi möjligheten att tacka Nina/NHL och Chruss för deras långa gästperiod. Vi har ju kunnat glädja oss över deras alster under hela långa sommaren. Till Nina säger vi tack och hoppas att vi snart får se dig som gäst här igen. Till Chruss säger vi inte bara tack för din gästperiod utan önskar dig också välkommen! Det har gått några år sedan sist och därför är det extra roligt att få hälsa dig hjärtligt välkommen åter till skaran av fasta inspiratörer.

Ny gästinspiratör i september månad
Vi hälsar också välkommen till en ny gästinspiratör. Hennes presentation publiceras imorgon men jag kan avslöja att namnet börjar på P.

Kontakta oss
Vi ser fram emot en fantastisk månad så håll dig ajour med vad som händer här!

Vi påminner om att du alltid är välkommen att höra av dig till oss med tips och idéer. Vill du vara vår gäst eller känner du till någon som du tycker borde vara det? Skicka in en intresseanmälan till Skrotboken.

Samma adress gäller för den som är intresserad av att sponsra Skrotboken och göra reklam för sin verksamhet.

Välkommen till september månad!

Skrotbokens länkar
Vi presenterar Chruss

0 kommentarer: