Varmt välkommen Pernilla!


Pernilla Rosenlund/ Pillan


Så här kom jag i kontakt med scrapping och kortmakeri: Allra första gången var hösten 2009, men det var inte förrän våren 2010 som jag kom igång på ”riktigt” och började köpa mitt första material.

Mitt bästa scrapminne: När jag gjort ett kort åt någon och denna blir så rörande nöjd och glad att tårarna tittar fram! Alla nya underbara scrapvänner jag fått ”på köpet”!! =)

Mitt sämsta scrapminne: Hmm… har det hänt har jag nog förträngt det! ;-)

När jag kommer över Alladins lampa ska jag passa på att önska mig: Obegränsat med scrapmaterial!! =)

Mitt goda råd till alla som skapar: Våga testa… det blir inte värre än att allt blir fel och det finns alltid någon som tycker om det också!! ;-)

I övrigt vill jag säga ... Jag är så glad över att jag hittat denna underbara hobby som ger mig så mycket glädje! Det är den bästa terapin jag kunnat hitta och den har fått mig att må så bra! Jag gör mest kort och altrar, viker boxar och liknande. Har hittills endast gjort en layout och konstaterat att det inte är något för mig!

Länk till min blogg: http://pillan-pillan.blogspot.com/


Här är ett kort jag gjort ganska nyligen till en härlig tjej när hon fyllde år. Kenny K-stämplarna gillar jag massor, tycker de är så läckra och kul att färglägga.
Kort av Pillan

3 kommentarer:

Sara sa...

Hej och välkommen hit!! :-)

ElinÅ sa...

Härligt kort!

Mahlin78 sa...

Varmt välkommen hit Pillan :-)