Dags för en ny månad igen. Vi välkomnar nya gäster och säger tack till andra.

Tack!
Denna gång ger vi ett stort tack till Livethososs/Anna som gästat oss under augusti månad. Vi hoppas se mer av henne i framtiden samtidigt som vi alla också kan följa henne i hennes egen blogg.

Vi säger också ett stort tack till sarateres som varit fast inspiratör och önskar henne lycka till med en hektisk och intressant höst.

Nya gästinspiratörer i september
I september har vi äran att få ta del av inspirerande och kreativa alster från två nya gäster. Håll dig ajour med uppdateringar i Skrotbokens blogg. I början av den nya månaden kommer gästerna att presenteras. Det blir, i vanlig ordning, en härlig inblick i deras skapande och deras kreativitet.

Nya fasta inspiratörer från och med september månad
Du kanske noterade att vi tackade av färre gäster än vad vi haft under föregående månad. De övriga är kvar och har övergått till att vara fasta inspiratörer. Denna gång välkomnar vi hela tre nya fasta inspiratörer. Det är Cajabas, Koseputes och Pippins skapande och alster som vi gladeligen kommer att få se mer av. Välkomna!

Kontakta oss
Vi ser återigen fram emot en fantastisk och rolig månad där kreativiteten tillåts flöda så fritt som den kan. Se till att du håller dig ajour med vad som händer här under hela månaden.

Vi påminner om att du alltid är välkommen att höra av dig till oss med tips och idéer. Vill du vara vår gäst eller känner du till någon som du tycker borde vara det? Skicka in en intresseanmälan till Skrotboken på skrotboken(snabel-a)gmail.com.

Samma adress gäller för den som är intresserad av att sponsra Skrotboken och göra reklam för sin verksamhet.

Välkommen till september månad - den första "riktiga" höstmånaden!

0 kommentarer: