Varmt välkommen Diana!


Diana Angle/Sayurii


Så här kom jag i kontakt med scrapping och kortmakeri: Hösten 2006 letade jag inspiration till en filt i mormorsrutor som jag skulle virka. Jag hamnade på ett forum och även fast jag inte alls var intresserad av att börja med scrapbooking så fanns det väldigt mycket fint att titta på där... Januari 2007 var jag på väg ner i träsket, och där har jag befunnit mig sen dess!

Mitt bästa scrapminne: En stor pysselträff jag var på i Göteborg hösten 2008 som kallades för POG (PysselOrgieGöteborg). En hel helg med pyssel kan ju inte vara fel!

Mitt sämsta scrapminne: Jaa.. Jag vet faktiskt inte..? Det är väl om jag skurit mig på något papper någongång :)

När jag kommer över Alladins lampa ska jag passa på att önska mig: De resterande 72 Copic Ciao-pennor som inte bor hos mig redan.

Mitt goda råd till alla som skapar: Om du kör fast: Kika runt på nätet, hitta något snyggt och utgå från det så tycker åtminstone jag att det är lättare att komma igång igen. Och även om man tänker att "nu gör jag precis som den här personen gjort" så brukar det sluta med att man ändrat på både det ena och det andra och vips så skapar man igen!

I övrigt vill jag säga ... Jag är 26 år och bor i Kristinehamn i Värmland. När jag inte scrappar pluggar jag till sjuksköterska. Innan jag började med den här hobbyn är "kreativ" det sista ordet folk skulle beskrivit mig som. Så, om jag kan, då kan alla!

Länk till min blogg: http://sayurii.blogg.se/


Det här kortet har jag gjort på beställning. Jag fick kämpa lite med det, men blev nöjd med resultatet. Jag tycker att kortet representerar min stil eftersom det är mycket "white space" och sparsamt med dekorationer. Ibland tycker jag själv att det är för lite dekorationer, men på det här kortet blev det precis lagomt!
Kort av Sayurii