"Ta 12" - Januari

on 11 januari 2012

I söndags presenterades det sista inlägget i den årslånga serien Skrotbokens Mini Art Journal, en serie som pågick under hela 2011.

Som vi berättade i måndags kommer vi även i år att ha en årslång serie. 2012 års serie heter ”Ta 12”.


Serien bygger på siffran tolv, på vilket sätt framgår när du läser vidare. För att serien skall passa så många som möjligt finns fler vägar för att deltaga.

Alternativ 1
Den 12e var månad tas minst ett foto; den som vill vara extra djärv tar 12, som sedan används för att skapa en layout; digital eller pappers, kort eller Art Journal. Det blir alltså ett nytt alster var månad.

När året är slut kommer du att ha 12 layouter/kort/Art Journals med fotodokumentation från året som gick.

Alternativ 2
Den 9e var månad presenteras månadens ord. Låt dig inspireras av dessa ord och använd minst ett av dem på ditt alster, oavsett om det är en layout; digital eller pappers, kort eller Art Journal.

Alternativ 3
Kombinera de båda föregående alternativen och använd både foto och ord på ditt alster.

Lämna in ditt alster...
När du är klar laddar du upp ditt alster med hjälp av "Mr Linky" nedan.

En gång per månad, i samband med presentation av månadens ord, presenterar vi ett urval av de inkomna bidragen. Blir det ditt bidrag som visas upp? :)

Deadline för att vi skall hinna få med ditt bidrag är den 5e i var månad.

Det är naturligtvis möjligt att deltaga precis så mycket eller litet man själv vill. Var med de månader du hinner och kan. Vi hoppas du skall finna denna utmaning rolig och inspirerande.

När året är slut kommer du att ha en trevlig dagbok över året som gick eller alternativt en kortsamling för hela året.

Månadens ord för januari 2012 är NY/NYTT

När du skapat färdigt och publicerat i din blogg länkar du direkt till ditt inlägg här:Eventuella frågor kring utmaningen skickas till skrotboken(snabel-a)gmail.com märkt "Ta 12".

Lycka till!

Skrotbokens länkar
Information om utmaningen

0 kommentarer: