Vi presenterar Birgitta/Bi

on 24 januari 2011

Vi fortsätter vår presentation av Skrotbokens veteraner. Idag har turen kommit till Bi!


Birgitta/Bi


Så här kom jag i kontakt med scrapping och kortmakeri: 2007 blev barnen i Sams klass bjudna på Nobelfest. Eftersom jag var högst medveten om att jag varit slarvig med album och dokumentation från andra tillfällen så bestämde jag mig för att detta var ett gyllene dokumentationstillfälle. Sagt och gjort, här skulle samlas på intryck och bilder från första stund till sista. Samtidigt med övriga festplaneringen började jag plöja nätet för att få ideér, hittade scrapbooking, hamnade på ett forum och blev fast.
Nepp, albumet är inte klart än =( - innan det hann bli färdigt så "fastnade" jag här i Skrotboken i stället. Jag har dock mycket god dokumentation och skisser över tänkta sidor kvar, så endera dagen ... =D

Mitt bästa scrapminne: De dagar jag har tillbringat på Hellidens folkhögskola omgiven av scrappande vänner. De sommarkurser de ger vart år är en sann oas för en scrappare!

Mitt sämsta scrapminne: Det skulle möjligen vara något av de tillfällen då jag ägnat timmar åt att placera ut papper och dekorationer för att få det så helt i balans som jag har velat ha det, bara för att sedan lyckas flytta någon liten detalj någon millimeter fel vid monteringen. Det kan reta gallfeber på mig. Inte alltid jag är så petnoga men när jag är det skall det fungera även vid monteringen.

När jag kommer över Alladins lampa ska jag passa på att önska mig: Privat - allt det bästa för min familj med Sam i spetsen. Scrappigt - skulle inte vara helt tokigt att ha tillgång till en digital skärmaskin.

Mitt goda råd till alla som skapar: Läser man presentationerna här inne så ser man att svaren på denna fråga ofta är inne på samma spår, nämligen - "skapa som du själv vill", "kika på andra för att få inspiration, men inte som måttstock" osv osv. Jag vill därför tillfoga - var inte så rädd för att be om kritik eller smakråd. Sakliga och justa synpunkter kan föra ditt skapande till nya nivåer. Kom dock ihåg att det inte finns rätt eller fel - bara olika! Det krävs lite mod både för att ge och ta emot kritik, men det är berikande!

I övrigt vill jag säga ... Att jag är en stolt mamma som gillar alla former av pyssel om det så gäller inne med till exempel papper eller ute i trädgården. Vad som helst som fungerar; beroende på dagsformen, med tanke på den skruttiga kropp jag envisas med att släpa runt på.

Länk till min blogg: http://arbets-bi.blogspot.com/


Mycket av det jag skapat har ju förr eller senare hamnat här i bloggen men det får väl bli en repris. Denna layout är gjord till ett eftertanken - inlägg. Det är en av kanske fyra Layouter som jag ofta återkommer till - som inte lämnar mig oberörd trots att åren gått.
Information om layouten finns i detta inlägg.

Layout av Bi

0 kommentarer: