Så har klockorna klämtat och firandet av det gamla året är över - dags att bjuda in till ett nytt verksamhetsår med Skrotboken! Välkommen januari 2011!

Tack och välkommen!
Inför starten av det nya året och januari 2011 har vi möjligheten att få tacka Linapyssel, Elisabet, Chruss och eagesson för deras insatser som gäster i december. Stort tack för all inspiration ni bjudit på - vi ser fram emot att få återse er alla under kommande månader. eagesson kan vi glädjande nog välkomna in i skaran av fasta inspiratörer redan nu. Varmt välkommen!

Nya gästinspiratörer i januari
Idag får vi möjlighet att önska välkommen åter till Eva J. Eva J som gästat hos oss flera gånger under 2010 bjuder på kärt återseende. Kul att se dig igen! Vi hälsar också välkommen till en annan nygammal bekantskap från Skrotbokens begynnelse. Välkommen åter Essmo - presentation publiceras imorgon.

Under januari skall vi också passa på att presentera dem av oss som varit med från starten och som tidigare inte har blivit presenterade i bloggen.

Kontakta oss
Vi ser fram emot en fantastisk månad så håll dig ajour med vad som händer här!

Vi påminner om att du alltid är välkommen att höra av dig till oss med tips och idéer. Vill du vara vår gäst eller känner du till någon som du tycker borde vara det? Skicka in en intresseanmälan till Skrotboken.

Samma adress gäller för den som är intresserad av att sponsra Skrotboken och göra reklam för sin verksamhet.

Välkommen till januari månad och Gott Nytt År!

Skrotbokens länkar
Vi presenterar Eva - mamma0709

0 kommentarer: