Vi presenterar Marie/missan78

on 25 januari 2011

Varmt välkommen Marie som gästar Skrotboken under januari månad 2011.


Marie/missan78


Så här kom jag i kontakt med scrapping och kortmakeri: 2005 började jag med scrapbooking, jag och min kollega gick på en nybörjar kurs på scraproom i Helsingborg. Vi var fast och ordnade scrap träffar på jobbet, vi var också ute i en annan församling och lärde ut hur man scrapar.

Mitt bästa scrapminne: När jag var med på en scrap kväll på scraproom...

Mitt sämsta scrapminne: Har inget

När jag kommer över Alladins lampa ska jag passa på att önska mig: Ett helt rum med bara pysselsaker, såg det på Bygglov att en familj fick ett helt pysselrum, fyllt med alla möjliga pysselsaker.

Mitt goda råd till alla som skapar: Var nöjd med det du gör, få inspiration av andra men gör sedan på ditt eget sätt. Det du gör är fint för att det är just du som gör det.

I övrigt vill jag säga ... Jag är mycket ute i naturen och använder gärna kameran. Jag älskar mitt jobb och trivs hemma med min sambo. Jag vill helst ha något att göra med händerna hela tide, för mig är det avkoppling.

Länk till min blogg: http://scraparen.blogspot.com/


Här kommer en layout som jag tycker om. Jag använder mig ofta av foto på blommor eller av naturbilder över huvud taget. Något som jag också tycker om är att brodera förhand på papprena vilket jag har gjort här och det kan man se på den förstorade bilden i vänster hörn.
Layout av missan78

1 kommentarer:

maxell sa...

Välkommen!

Å shit. Det programmet av Bygglov har jag missat. Undra om det går att snoka reda på någonstans och se... *nyfiken*