Välkommen trendiga april!

on 1 april 2014

Skämt eller ej, nu är april kommen och våra inspiratörer tar nya tag!

Förr kallades april för gräsmånad eller grödemånad i Sverige och sällan har det väl varit mer sant än i år. Hos mig (Bi); nere i Skåne, har redan gräsklipparen fått komma fram för premiärturen.
Nu när solen kommit och det börjar bli lite varmare fullkomligt exploderar allt och pollenrapporterna avlöser varandra. Jag tycker synd om alla allergiker men fröjdas över att våren är här.

Under april kommer vi att vara trendinriktade så vill du se vad som är hett under våren är det bäst att du tittar in regelbundet. Ännu en anledning att kika in är för att se vad vår nya inspiratör Citronlime hittar på. Välkommen till oss som fast inspiratör!

Nya gästinspiratörer i april
Under april gästas vi av inte mindre än två personer, dessutom mor och dotter! Presentationer publiceras kommande dagar. Välkommen till Skrotboken hälsar vi även er!

Kontakta oss
Vi ser fram emot en inspirerande månad så glöm inte kolla in här var vecka eller sök upp oss på facebook!

Vi påminner om att du alltid är välkommen att höra av dig till oss med tips och idéer. Vill du vara vår gäst eller känner du till någon som du tycker borde vara det? Skicka in en intresseanmälan till Skrotboken.

Samma adress gäller för den som är intresserad av att sponsra Skrotboken och göra reklam för sin verksamhet.

Välkommen till april månad!

0 kommentarer: