Vi presenterar Siri/Ziro

on 2 februari 2012

Varmt välkommen Siri!


Siri/Ziro


Så här kom jag i kontakt med scrapping och kortmakeri: Jag har alltid pysslat i någon form och oftast gjort egna julkort i diverse olika former. Hösten 2010 köpte jag en massa pyssel och även kortkit på Panduros stora rea. Jag upptäckte att skapa kort med olika mönstrade papper och stämplar var jättekul. Efter att ha googlat och upptäckt scrapbooking och kortmakeriets "hemliga värld", så blev jag fast!

Mitt bästa scrapminne: När jag vann en färgläggningstävling, fastän jag bara använt Tombows och färglagt med dem i några månader.

Mitt sämsta scrapminne: Jag vet inte om jag har något dåligt scrapminne. Det skulle vara alla gånger jag måste packa undan alla pryttlar så att vi kan äta i matsalen med våra gäster, då jag använder matsalen som mitt scraprum.

När jag kommer över Alladins lampa ska jag passa på att önska mig: Mer tid! Med gammalt hus, barn och jobb, så är det svårt att få nog tid till scrappandet!

Mitt goda råd till alla som skapar: Våga prova något nytt! Vågar du inte testa och experimentera så kommer du inte framåt. Gör inte bara det som alla andra gör, utan gör det som du gillar.

I övrigt vill jag säga ... Jag är snart 42 år gammal och har två pojkar på 5 och 13 år, samt make och ett gammalt hus. Jag är främst kortmakare och gör mestadels en massa julkort och födelsedagskort. Jag älskar att prova nya spännande kortvikningar och hittar jag ingen bra svensk beskrivning fixar jag ofta ihop en själv.

Men jag har även gjort några layouter och håller på med yngsta sonens bebisalbum, även om det går sakta. Sen har jag en idé om att scrappa om mig själv också, men där har jag inte kommit så långt än. Altrar gör jag också ibland och sen gillar jag att organisera mina scrapprylar. Att hitta den ultimata förvaringen är nästan lika roligt som att scrappa.

Förutom scrappandet gillar jag segling och havet. Min favoritfärg är blå och både seglingsintresset och min kärlek till den blåa färgen syns ofta i mitt skapande! Min stil är ganska ren och enkel med rätt klara (läs blå) färger.

Länk till min blogg: http://zirosscrap.blogspot.com/


Gnistrande vinterkort i favoritfärgen blått.
Kort av Ziro

2 kommentarer:

Arvet sa...

Varmt välkommen - det skall bli kul!
/Bi

Stephi sa...

vad kul att få se vad du hittar på!