Välkommen, soliga juni

on 1 juni 2011

Äntligen är sommaren här! Maj har som vanligt gått otroligt snabbt och helt plötsligt är det dags för avslutningar; både i idrottsklubbar/föreningar och skolor av alla slag. Det är helgdagar och fester med olika förtecken och rätt vad det är blir det midsommar med blomsterprakt och dans. Juni, en månad full av förväntan ligger framför oss.

Vi kommer under sommaren att unna oss lite mer ledighet därför kommer även vi att slå av lite, lite på takten. Under juni, juli och augusti kommer inläggen att vara något färre till antalet, men vi lovar, här kommer att finnas mängder av inspiration att finna trots det. =)
Våra gäster har fått en hel del att bita i då de inte bara fick en månad utan hela tre månader att skapa inför, något de gör med den äran.
Under sommaren gör vi uppehåll med månadens sponsor men vi återkommer igen till hösten så vill du se din butik som månadens sponsor under hösten/vintern är det bara att skicka ett mail och anmäla intresse.

Tack och välkommen!
Så här på juni månads första dag kan vi att tacka Veronica för hennes månad som gästinspiratör. Vi säger även tack till Elin för hennes månad som gäst men gläder oss också åt att kunna välkomna Elin in i skaran av fasta inspiratörer. Välkommen in i gänget!

Veronica kommer vi att få återknyta bekantskapen med framöver då hon gästar oss igen.

Nya gästinspiratörer över sommaren
Under sommaren kommer vi att kunna glädja oss över två härliga gäster. Vi hälsar välkommen åter till Chruss. Kul att se dig igen! Vi hälsar också välkommen till en ny gästinspiratör, presentation publiceras under morgondagen. Den uppmärksamme kommer även att se ett nytt namn bland de alster som vi kommer att presentera under sommaren, det är en av septembers gäster som tjuvstartar lite.

Kontakta oss
Vi ser fram emot en fantastisk månad så håll dig ajour med vad som händer här!

Vi påminner om att du alltid är välkommen att höra av dig till oss med tips och idéer. Vill du vara vår gäst eller känner du till någon som du tycker borde vara det? Skicka in en intresseanmälan till Skrotboken.

Samma adress gäller för den som är intresserad av att sponsra Skrotboken och göra reklam för sin verksamhet.

Välkommen till juni månad!

Skrotbokens länkar
Vi presenterar Christina Karsson/ Chruss

0 kommentarer: