Varmt välkommen Nina!


Nina Lindström/NHL


Så här kom jag i kontakt med scrapping och kortmakeri: Ja, jag kom in på en lite märklig väg september -09. Inne i min nya bostadsrättsförenings soprum (!!!) satt ett vackert anslag om en korttillverkningskurs som skulle hållas i föreningens lokal. Det lät kul att göra kort för all del, men främst tänkte jag lära mig tekniker att använda mig av i min taveltillverkning. Jag började på kursen och har sedan dess inte gjort en enda tavla! :-D Däremot har jag sugits in mer och mer i scrapvärlden, dock högst motvilligt, men det blir ju bara roligare och roligare! Nu är jag hängiven! Min kursledare, Scraplinda, blev även en god väninna, vilket så klart hjälpt till att göda intresset ännu mer. Hon har varit en mycket bra mentor!

Mitt bästa scrapminne: Alla våra små pysselträffar här i BRF-föreningen! Några skröpliga tanter som gjorde så gott vi kunde. Ibland blev det inget scrappat, desto mer pratat :-)

Mitt sämsta scrapminne: Alla de där gångerna då allt går fel: embossingpulver överallt, hittar inte just den stämpeln jag förberett allt för, dekorationslådan åker i golvet med öppet lock. Allt detta sker så klart samma kväll och självklart har jag en deadline som är samma kväll och självklart börjar klockan bli mycket och maken gastar om läggdags. Ja, det där händer då och då minsann, men oh så nöjd man känner sig sedan när man knåpat ihop något åtminstone hyfsat vackert :-)

När jag kommer över Alladins lampa ska jag passa på att önska mig: Ett jobb! Ett jobb jag känner mig hemma i dessutom, vill finna min plats i tillvaron!

Mitt goda råd till alla som skapar: Bara gör det! För att sno Nikes slogan "Just do it". Tänk inte för mycket, släpp loss och kör! Kolla inte på andra för mycket heller- vare sig HUR de skapar eller HUR OFTA. Inspireras av varandra, men ta fasta på att alla är olika. Det är lätt att få prestationsångest i en sådan här personlig hobby.

I övrigt vill jag säga ... Jag älskar min man, våra två barn och vårt liv här i Linköping. Jag älskar också att jag hittat en hobby efter många års kreativ torka. Jag älskar att scrappandet gett mig ett sammanhang och syfte, något som är bara mitt :-)

Länk till min blogg: http://nhlspysselplats.blogspot.com/


Gillar denna för att den är pyntad med saker från vårt bröllop. Hjärtanen låg utspridda på bordet under middagen och diademet som ramar in fotot satt i mitt hår.
Den mindre runda plattan är klädd med tyg som blev över från min brudklänning. På den har jag stämplat "För att du finns" och hjärtan med permanent, svart dyna.
Jag bli varm av att se tavlan och påminns om att vi ska vara tacksamma att vi har varandra. :-)

Tavla av NHL

4 kommentarer:

Pippin sa...

Vad kul! Välkommen Nina!

Mahlin78 sa...

Varmt välkommen Nina :-)

NHL sa...

Så kul att vara här! Det har varit roliga utmaningar att sätta t(h)änderna i! och fler kommer det :-)

Anonym sa...

Åh, vad roligt att hitta dig här inne!! Grattis till det, och tack för det hedervärda omnämnandet.