Varmt välkommen Eva!

Så här kom jag i kontakt med scrapping och kortmakeri: Jag har nog alltid klippt och klistrat, men läste en artikel i tidningen om en tjej som startat en scrapbutik i "vår" stad. Jag åkte dit, anmälde mig till en kurs och blev fast. Detta var tidigt på våren 2006 och jag var höggravid.

Mitt bästa scrapminne: Har nog inte nå´t speciellt scrapminne, men vi är 10st tjejer som två gånger per år fixar en stor helgscrapträff med ca 60 scrappare, flera butiker, tävlingar och allt vad det innebär. Det är alltid jättekul och vi som fixar med träffen brukar träffas bara vi för att planera och samtidigt scrappa.

Mitt sämsta scrapminne: Sämsta scrapminne vet jag inte vad det skulle vara för nå´t. Man brukar ju alltid lära sig nå´t om sina misstag;-)

När jag kommer över Alladins lampa ska jag passa på att önska mig: Skulle var ett stort eget scraprum och en massa tid.

Mitt goda råd till alla som skapar: Mitt råd till alla som skapar är att man ska göra det man själv tycker är kul och för sin egen skull, inte titta för mycket på hur alla andra gör, mer än som inspiration och nya ideér.

I övrigt vill jag säga ... att jag tycker att det ska bli jättekul att vara gästinspiratör för Skrotboken.

Länk till min blogg: http://eagessonspyssel.blogg.se/


Jag tycker om att altra saker och med en dotter i huset som har ganska långt hår blir det snoddar och spännen lite varstanns. Kan vara passande med en ask att samla dessa småsaker i.
Ask av eagesson

1 kommentarer:

snorsk sa...

Jättesnygg ask!! Välkommen hit! :-)