Inför uppesittarkväll 3

on 18 december 2010

Snart är det dags för vår tredje och sista uppesittarkväll

Skrotboken fortsätter med december månads uppesittarkvällar, kvällar där vi satsar på interaktivitet mellan Skrotbokens inspiratörer och våra läsare. De tidigare uppesittarkvällarna ägde rum den 7 och 14 december och nu står vi alltså inför den tredja och sista uppesittarkvällen för i år.
Inför var uppesittarkväll presenterar vi inspirationsalster samt tutorials här i bloggen. Efteråt presenterar vi de alster som skapats under respektive uppesittarkväll. Mer om detta nedan.

Decemberboxen
Vi fortsätter även med bilder på Pysseltjejens "decemberbox". Idag presenterar vi ytterligare en sidan av den. "Decemberboxen" är ett alster som innehåller alla de teman som vi har och kommer att presentera här i bloggen under december månad. Dagens sida visar exempel på något av de teman som gäller för tisdagens uppesittarkväll.


När en scrappkramp inte ville släppa satte jag mig ner med presentpapper och stämplar... "jag ska inte ge mig" tänkte jag. MEN det blev inget med den idéen för jag samlade allt, för december, på lådan.
Jag tror min kramp har gått bort :)

Box av PysseltjejenRimmade detaljer
Box av Pysseltjejen


Uppesittarkväll 3 den 21 december har övergripande tema: Paketinslagning, tags, presentkort mm samt rimstuga


Vi har även denna tisdag tre delteman under vår uppesittarkväll, teman anpassade till de sista förberedelserna inför Julafton. Skrotbokens inspiratörer kommer att presentera sina inspirationsalster och därtill en och annan tutorial under de kommande dagarna, allt för att du skall komma i så bra uppesittarstämning som möjligt inför tisdagen. Det är förstås möjligt att låta sig inspireras redan nu och börja skapa alster till dessa utmaningar. =)

Tema Paketinslagning och minst ett band
Vi slår in paket OCH använder minst ett band på valfritt sätt.

Tema Tag och eget infärgat papper
Vi gör tags/juladresser/adressetiketter till paket OCH där vi - på valfritt sätt - färgar in minst ett papper och/eller något i papper.

Tema Presentkort och rött
Vi gör presentkort där vi använder den röda julfärgen på något sätt.

Vi utmanar dig ...
Under uppesittarkvällen på tisdag utmanar vi dig att haka på någon av dessa utmaningar.
Liksom vid tidigare veckors uppesittarkvällar kan du lämna in ditt/dina bidrag till dessa utmaningar via tre olika kanaler: via kommentar till detta inlägg (med fungerande länk till ditt bidrag), via e-post eller via vårt forum (Deadline: tisdag 21 dec kl 23.59)

Tävlingar med mera
Under uppesittarkvällen kommer vi, precis som förra tisdagen, även att presentera utmaningar och tävlingar både här och inne på forumet.

Det blir bland annat en tävling med vinst frånoch två tävlingar med vinster från
samt en tävling speciellt för alla som är 15 år och yngre - denna tävling sponsras av
utöver dessa fyra tävlingar; som vi presenterar närmre i bloggen strax innan uppesittarkvällens start på tisdag, kommer det att finnas utmaningar och tävlingar som presenteras enbart inne på forumet.
Väl mött där!

Boka nu av tisdagseftermiddagen/kvällen för lite extra pysseltid tillsammans med dina barn, tillsammans med scrappande vänner live eller via forumet eller helt enkelt bara för dig själv!

Länkar
Skrotbokens forum

0 kommentarer: