Inför uppesittarkväll nummer 2

on 12 december 2010

Snart är det dags för vår andra uppesittarkväll

Skrotboken fortsätter med december månads uppesittarkvällar, kvällar där vi satsar på interaktivitet mellan Skrotbokens inspiratörer och våra läsare. Den första uppesittarkvällen ägde rum i tisdags och nästa blir nu på tisdag den 14e, sista uppesittarkvällen blir den 21 december.
Inför var uppesittarkväll kommer vi att presentera inspirationsalster samt tutorials här i bloggen. Efteråt presenterar vi de alster som skapats under respektive uppesittarkväll. Mer om detta nedan.

Decemberboxen
Vi fortsätter även med bilder på Pysseltjejens "decemberbox". Idag presenterar vi också andra sidan av den. "Decemberboxen" är ett alster som innehåller alla de teman som vi har och kommer att presentera här i bloggen under december månad. Dagens sida visar exempel på ett av de teman som gäller för tisdagens uppesittarkväll.


När en scrappkramp inte ville släppa satte jag mig ner med presentpapper och stämplar... "jag ska inte ge mig" tänkte jag. MEN det blev inget med den idéen för jag samlade allt, för december, på lådan.
Jag tror min kramp har gått bort :)

Box av Pysseltjejen

Uppesittarkväll 2 den 14 december har övergripande tema: Vi skapar med barn

Vi har tre delteman under tisdagens uppesittarkväll, teman lämpade för skapande med barn i alla de åldrar. =)

Tema Julkort av/med/om/för/till barn
Gör julkort med tanke på barn, dvs att vi gör julkort med, för eller till barn. Ett par exempel är att låta barn skapa julkort på egen hand eller att använda motiv, dekorationer och mönster som för tankarna till barn.
Inspiration presenteras senare idag.

Tema Glitter och bling
Vi inspireras av Lucia OCH använder oss av glitter och bling på valfritt alster
Inspiration kommer att presenteras under morgondagen (förstås).

Tema Jul och natur
Vi använder något från naturen OCH skapar med, till och/eller för barn med jultema
Förtydligande: Det är ok att skapa presenter till barn - stora som små - för detta tema.
Inspiration kommer att presenteras under tisdagen

Tävlingar med mera
Under uppesittarkvällen kommer vi, precis som förra tisdagen, även att presentera utmaningar och tävlingar både här och inne på forumet.

Det blir bland annat en tävling med vinst från
samt en tävling speciellt för alla som är 15 år och yngre - denna tävling sponsras av Skrotbokens egen Birgitta/Bi

utöver dessa två tävlingar; som vi presenterar närmre i bloggen strax innan uppesittarkvällens start på tisdag, kommer det att finnas utmaningar och tävlingar som presenteras enbart inne på forumet.
Väl mött där!

Boka nu av tisdagseftermiddagen/kvällen för lite extra pysseltid tillsammans med dina barn, tillsammans med scrappande vänner live eller via forumet eller helt enkelt bara för dig själv!

Länkar
Skrotbokens forum

0 kommentarer: