Välkommen Pia/Pippin

on 4 augusti 2010

Varmt välkommen Pia!


Pia/Pippin


Så här kom jag i kontakt med scrapping och kortmakeri: Jag har hållit på med hantverk i stort sett hela mitt liv. Från början med klädsömnad, senare smycken. 2003 skickade jag efter lite smyckematerial från Panduro och beställde även en "fyndlåda". I den låg några kortstommar som jag tänkte att jag kunde göra julkort till släkten av. Jag använde servettdecoupage som motiv. Det var så roligt att jag började titta lite mer på nätet efter kortmakeri, och sen var jag fast! Efter det har det bara blivit mer och mer.

Mitt bästa scrapminne: De gånger jag blivit tillfrågad om att bli DT eller gäst-DT.

Mitt sämsta scrapminne: De gånger jag sökt som DT och inte fått platsen. Jag är tyvärr lite dålig förlorare.

När jag kommer över Alladins lampa ska jag passa på att önska mig: när det gäller scrapsaker: en digital diecutter med alla tillbehör, i övrigt önskar jag en bättre ekonomi för EU-länderna.

Mitt goda råd till alla som skapar: är att inte ge upp när det känns motigt. Det ljusnar, det vet jag av egen erfarenhet.

I övrigt vill jag säga ... att jag bor i underbara Lappland med sambo och hund. Kortmakeri och övrigt pyssel är en livlina för mig och jag har kommit i kontakt med så många talangfulla och jättetrevliga tjejer runt om i Sverige.

Länk till min blogg: http://pia-design.blogspot.com/


Två kort som representerar min stil, vilket i sig är svårt att visa eftersom jag egentligen har flera stilar.
Ett bld på "vanliga" kort som jag gör och ett med maskat motiv som jag också ofta gör. Jag har på senare tid också upptäckt "artsy"-stilen med collagemotiv som jag tycker är otroligt roligt. Jag gör ofta ganska färgstarka kort och är inte rädd för att använda även ovanligare färger som ex.vis orange och turkost. Det blir rätt mycket "gulliga" kort även om jag ibland tar mig i kragen och gör lite mer manliga kort också.

Kort av Pippin

1 kommentarer:

maxell sa...

Välkommen!

Va härligt med pyssligt av alla de slag. Sånt gillar jag. Själv hade jag en kort session med att sy små kläder. Jag borde prova att sy igen känner jag.

Å dina kort. Härlig färgläggning och mycket färg. *gillar* Å landskapen är så vackra. Vansinnigt vackra. Har du noterat att det finns ett "nytt" stämpelmärke med enorma kollektioner för att skapa landskap?