Välkommen Carina/Cajaba

on 5 augusti 2010

Varmt välkommen Carina!


Carina/Cajaba


Så här kom jag i kontakt med scrapping och kortmakeri: En kompis tyckte vi borde göra något kul. Hon hade anmält oss till en kurs genom jobbet och detta var i september 2006. Vi gick denna kurs och sedan var man fast i denna otroligt roliga hobby.

Mitt bästa scrapminne: Ett gäng glada scrappare hemma hos mig med scrapbooking, palt och vin. En mycket trevlig dag och kväll. Men alla varianter av träff när man är några stycken är otoligt roligt där man skrattar och har kul tillsammans.

Mitt sämsta scrapminne: Kan inte komma på något som är dåligt.

När jag kommer över Alladins lampa ska jag passa på att önska mig: mindre arbetstid och en önskan om att kunna hålla på med pyssel mer än som hobby.

Mitt goda råd till alla som skapar: Inget är fel, allt går att använda och göra inom skapandet. Alla kan och man ska inte jämföra sig med andra. Ha kul!!

I övrigt vill jag säga ... jag har mött många otroligt trevliga människor som håller på med denna härliga hobby. Nya vänner för livet som betyder otroligt mycket för mig. En underbar hobby som varit en ventil när det varit tungt här i livet. Scrapbooking är min avkoppling. Jag har alltid gillat att klippa och klistra och nu finns det så många underbara saker att använda sig av.

Länk till min blogg: www.cajaba.blogspot.com


Jag gillar att göra annorlunda vikningar och att göra korgar och askar. Denna har jag gjort själv utan någon som helst beskrivning i färger jag gillar (brun, grön och orange). Jag använder mig nästan alltid av blommor och bling. Känns inte riktigt färdigt om jag inte har det på mina alster. Riva kanter är också något jag nästan alltid gör.
Ask av Cajaba

3 kommentarer:

maxell sa...

Välkommen!

Aaah palt å vin! Mumma! Låter helmysigt och rätt. :)

Å vansinnigt läckert med brunt, grönt och orange även om det inte är mitt förstahandsval. Men... när jag ser din söta ask blir jag sugen på den färgkombon.

En kort fråga. Finns det något som du tycker att blommor och bling inte passar till? Tänkte... du kanske undviker att göra saker där det inte passar in. ;)

Carina sa...

Jag gör även saker utan blommor och bling, det passar faktiskt inte till allt... ;o) Men mycket blommor och bling blir det.

maxell sa...

:) Mmm jag vet att du gör saker utan blommor och bling för det, som du säger, passar inte till allt. Minns speciellt en utmaning för ett bra tag sedan som vi löste med bravur. ;)