Välkommen Augusti

on 1 augusti 2010

Sommaren närmar sig sin final och det är dags att välkomna augusti månad samt även våra nya gästinspiratörer.

Tack!
Först ett stort tack till Lillylva som har gästat oss under juni månad. Stort tack även till Janniche, Iselinn Sofie, Sophie samt Anna Lilja som har gästat oss under både juni och juli. Slutligen också ett tack till Eva J som gästat under juli månad.
Jag hoppas att vi snart kan få glädjen att se mer av er alla.

Vi vill också tacka Milo Lilja som nu lämnar skaran av fasta inpiratörer på Skrotboken. Milo har haft en ganska kort sejour som fast inspiratör men som den upptagna kvinna hon är så har nya designuppdrag gjort att tiden inte riktigt räcker till. Vi önskar dig lycka till med alla dina uppdrag och hoppas samtidigt att vi får se mer av dig framöver - när tid ges.
Tack alla!

Nya gästinspiratörer i augusti
Under augusti gläds vi över att få ta del av inspirerande alster från fyra nya gäster, fyra härliga kreatörer. Presentationerna kommer som vanligt nu i början av månaden. Jag lovar att ni kommer att gilla vad ni får se.

Kontakta oss
Vi ser fram emot en fantastisk månad så håll dig ajour med vad som händer här!

Vi påminner om att du alltid är välkommen att höra av dig till oss med tips och idéer. Vill du vara vår gäst eller känner du till någon som du tycker borde vara det? Skicka in en intresseanmälan till Skrotboken.

Samma adress gäller för den som är intresserad av att sponsra Skrotboken och göra reklam för sin verksamhet.

Välkommen till augusti månad!

2 kommentarer:

janniche sa...

hei igjen!
tackar for at vi fick lov at va gjästedesignere hos är
vi har inte hunnit mycke med blogging nu under sommeren men hoppas at komma sterkt tilbaks utover høsten - vi har i alla fall fått laget massor med kort i sommar:)
stor kram från janniche och iselinn sofie

Arvet sa...

Hej på er båda!
Kul att höra från er. Skönt att skaparlustan är på full låga. Ni är alltid välkomna tillbaka! =)
kram Bi