Skiss #4 - 15 februari

on 15 februari 2009

av Tiggy

Vi fortsätter med att tolka en skiss. Mer info om detta hittar du i länken sist i inlägget.

Den här gången är det min skiss som ni gärna får tolka fritt. Glöm inte bort de viktiga datumen så att du hinner göra samt visa din tolkning för oss!

I detta inlägg har Bi, Carola & Alien Bling tolkat skissen och bidrar med dessa tjusiga inspirationsalster.


Såhär gör du för att vara med

Ladda upp ditt alster i din blogg och skriv en kommentar med länk till ditt inlägg. Har du ingen blogg kan du alltid maila oss på skrotboken@gmail.com så fixar vi det åt dig. Den 28:e visar vi upp utvalda alster, men tänk på att du måste ha visat oss ditt alster senast den 26:e för den chansen.


Skiss av TiggyI min tolkning har jag vänt skissen upp och ner. Det fick bli ett inbjudningskort till lämpligt kalas - vem vet, kanske vankas det tårta?!
Eftersom textutrymmet på framsidan är tämligen begränsat lät jag baksidan få dessto mer utrymme. Här finns gott om plats att skriva svaret på dag, tid och plats med mera.

Kort av BiNär jag såg denna skiss tänkte jag direkt att det blir ganska mycket tom yta som jag ville fylla ut lite extra. Så jag använde lite distresser blandat med vatten och skvättade runt hela pappret. Sen har jag följt skissens upplägg. Titel o text kommer från den kända jullåten "ser du stjärnan i det blå" men då Ozzy är en riktig fågelskådare så fick det handla om fåglar istället ;).
Layout av CarolaJag hade en låda här hemma med ett lock som istället för att gå över lådan gick in i den. Jag använde det gamla locket som mall och gjorde ett nytt lock i cardstock som jag dekorerade enligt skissen. Det blev en vintagekänsla över lådan och i ligger fyra st kort i samma stil.
låda av Alien Bling


Skrotbokens länkar
Vi skissar och skapar - information av maxell


2 kommentarer:

Fredric Solstad sa...

Test

Arvet sa...

Tack för att du kollar läget/Bi